Ralph Lauren & Avicii
13. jul 2012. @ 11:52  |  vesti

Ralph Lauren & Avicii

Jesen/zima 2012-Denim & Supply

Navikli smo da su glumci i pevači sastavni deo modnog sveta. Šta više, veoma bitan deo modnog sveta, jer se ponekad čini da se on upravo vrti oko njih. Međutim, kada su u pitanju DJ izvođači, to nije slučaj. To svakako daje specifičnost ovoj kampanji. Reč je o saradnji mladog švedskog DJ producenta Aviccija i američkog kreatora Ralpha Laurena.

Kampanja jesen/zima 2012 pod nazivom Denim & Supply, najavljena je još početkom godine. Avicci, zaštitno lice kampanje, uradio je reklamni video, koji možete pogledati na kraju. Muzika koja je korištena u videu je remix njegovog najnovijeg singla Silhouettes.
U vezi ove saradnje Avicii je izjavio: “Pokušavam sebe da izrazim kroz muziku, ali i kroz odeću koju nosim. Uglavnom me možete zateći u farmerkama i nekoj košulji, tako da mi kolekcija Denim & Supply Ralph Lauren potpuno odgovara. Veoma sam počastvovan što sam deo svega ovoga.”
Fotografije za kampanju snimane su u Njujorku, a delo su poznatog fotografa Marka Seligera. Avicii na fotografijama deluje potpuno opušteno, prijateljski, moderno i zapadnjački. Sve to možete videti na oficijanom sajtu kampanje.


Povezane teme: Ralph Lauren, Avicii
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje