Rančevi su ponovo u modi
17. dec 2012. @ 08:32  |  vesti

Rančevi su ponovo u modi

Modeli torbi koje nosimo neprestano se “vraćaju u modu”. Bio to ranac, model poštarske ili torbe koju nosimo u rucu, konstantno se vrtimo u krug, dok svake sezone jedan od tih modela preuzima vodeće mesto na tržištu. Jedno od najvećih imena u svetu umetnosti, Damien Hirst, udružio je snage sa kompanijama The Row i Just One Eye i pokazao da je ranac nešto što ćemo morati da imamo sledeće sezone. Uz njih, Mode Creation Munich – poznati kao MCM, šalju istu poruku svojom novom ograničem serijom proizvoda u koje će moći da stanu sve sitnice koje su vam potrebne u toku dana.

“Mi smo dugogodišnji obožavatelji rada Damiena i The Row,” objašnjava jedna od osnivačica Just One Eye, Paola Russo, “a naš glavni fokus je negovanje saradnje između umetnika koji rade u različitim medijima. Nismo mogli ni da sanjamo o boljem načinu na koji bismo promovisali kolaboraciju između ovakvih partnera.”

Za više informacija o ovoj kolekciji posetite Just One Eye.

MCM u svojoj kolekciji nudi tradicionalan nemački visoki nivo funkcionalnosti i izrade, luskuznu kožu i metalne detalje u dve boje. Kupci mogu da biraju između niza boja sa štampanim MCM motivima, dostupno u prodavnicama širom sveta kao i Feature Sneaker internet butiku.Povezane teme: moda, street fashion, streetstyle
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
(neregistrovan) @ 31. mar 2018. 21:50 #1
koliko kosta
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje