Savremena ikona: figura Steve Jobsa
13. jan 2012. @ 08:41  |  moda i oko nje

Savremena ikona: figura Steve Jobsa

Pogledajte fotografiju još jednom, iako veoma realističan prikaz nedavno preminulog osnivača kompanije Apple, ovo je ipak samo akciona figura Steve Jobsa koju je kreirala kineska kompanije In Icons. Sve od New Balance patika koje je nosio, farmerica, kaiša i crnog džempera, do modela naočara, ova figura od 30cm savršeno oslikava Jobsa, u odnosu 1:6 na njegovu visinu.

Figura će se u prodavnicama pojaviti u februaru, a uz figuru dolazi i stolica, pozadina sa tekstom “One More Thing”, kao i dve jabuke, od kojih je jedna zagrižena, kao na prepoznatljivom logotipu kompanije Apple. Ovo je imidž koji je Steve imao na svim prezentacijama novih proizvoda, a sa ovom figurom ste u mogućnosti da zamislite kako je sve to izgledalo iz prvog reda. Figura je iz tog razloga i prezentovana u najpopularnijim pozama sa scene, sa nekim Apple produktom.
Cena figure će iznositi 99 američkih dolara, a prodaja treba da krene u februaru 2012. Međutim, prema nekim izvorima kompanija Apple je već zapretila tužbom i izdala zahtev za obustavu prodaje ove figurice. Figura se trenutno može naći na Ebay-u po ceni od oko 200 dolara
Pogledajte kako izgleda mini Steve Jobs.

Povezane teme: Apple, Steve Jobs, action figure
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje