Simpsonovi od sada i u LEGO univerzumu
17. jan 2014. @ 12:00  |  moda i oko nje

Simpsonovi od sada i u LEGO univerzumu

Zvanični “The Simpsons” LEGO set

Nedugo nakon što su jucani popularne televizije serije The Simspons zavladali novom kolekcijom A Bathing Ape Baby Milo za 2014. godinu, početak godine nam donosi još iznenađenja. U čast 25. godišnjice ovog popularnog crtanog sveta, LEGO je postao partner u kreiranju prvog velikog seta za igranje koji kombinuje ova dva najveća imena popularne kulture.

Set koji dolazi u ograničenoj seriji nudi porodičnu kuću porodice simpson pretočenu u LEGO kocke, sa minifigurama Homera, Mardž, Barta, Lise, Megi kao i popularnog komsije Neda Flandersa. Pažljivo prenesena u LEGO svet, ova kuča može da se menja, otvara, i otrkiva unutrašnjos ove rezidencije sa 4 spavace sobe.

Nakon puštanja u prodaju ovog seta, uspediće i specijalna epizoda Simsponova sa LEGO tematikom, koja će biti emitovana na televiziji FOX u maju, kada pojedinačni manji setovi izlaze u prodaju. Fanovi ovog serijala koji žele ovu veliku igračku moraće da izdvoje 200 američkih dolara u odabranim LEGO prodavnicama na početku sledećeg meseca.

Povezane teme: Lego, The Simpsons
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
nika (neregistrovan) @ 27. dec 2015. 10:55 #1
kada ce stici u srbiju ova igragka
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje