Veseli džemperi za hladnu zimu
24. nov 2011. @ 11:36  |  vesti

Veseli džemperi za hladnu zimu

Zima je pred nama, za neke jako zabavno godišnje doba, za neke samo vreme koje jedva čekaju da prođe, ali svako mora da se bori sa hladnoćom, a to može da bude i veoma duhovito. Jednostavna rešenja pružaju zabavu svima, na svim prazničnim žurkama koje će uslediti na poslu i kod kuće. Nema razloga da najzabavnije ne bude baš vaše društvo, možda baš uz pomoć ovih hip, duhovitih, a potpuno savremenih džempera za praznike iz “ultra-cool” kolekcije “Tipsy Elves.”

Butik na internetu, specijalizovan je za jedinstvene praznične odevne predmete i asesoar sa kojima ćete definitivno biti u centru pažnje. Ipak, kolekcija “ružnih Božićnih džempera” je favorit kupaca, moderni tretman tradicionalnog dizajna sa ponekim apsurdnim dodatkom.
Ovi džemperi vredni svakog pogleda prikazuju irvase koji se pare, pijanog Deda Mraza, bezobraznog Sneška Belića i jos mnogo toga. Svaka kupovina u “Tipsy Elves” pomaže kompaniji u donacijama džempera nešto prikladnijeg dizajna za ugroženu decu kroz svoju “Sweaters 4 Sweaters” kampanju. Sa ovim sigurno možeš biti centar provoda, a u isto vreme i srećan jer tvoja kupovina čini nešto dobro. “Ružni Božićni Džemperi” su uz sve to i savršen poklon za sve praznike koji su pred nama.

Povezane teme: Tipsy Elves
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (3)
mediči (neregistrovan) @ 24. nov 2011. 12:00 #1
a gde ima i cena
0 0
raketas @ 25. nov 2011. 09:46 #2
Hehehe, i mene to isto interesuje :-)
0 0
Marko Marjanovic (neregistrovan) @ 05. dec 2011. 14:03 #3
gde ima da se kupe
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje