Vogue ruši sopstveni rekord sa 916 strana septembarskog izdanja
19. avg 2012. @ 08:43  |  vesti

Vogue ruši sopstveni rekord sa 916 strana septembarskog izdanja

Vogue US - septembar 2012

Uredništvo američkog izdanja magazina ”Vogue” objavilo je informaciju da će ovogodišnje septembarsko izdanje biti najveće ikada, i oboriti rekord poznatog izdanja o kome je čak snimljen i dokumentarni film. Sa pop divom Lady Gagom na naslovnoj strani, ovo izdanje od 916 strana mode, pojaviće se na američkim ulicama 21. avgusta.

“Ovo je naše najveće izdanje ikada,” komentarišu ispred magazina “Vogue”, a broj na naslovnoj strani to obećava, “916 strana spektakularne jesenje mode za sve.” Septembarsko izdanje iz 2007. godine sa “840 strana neustrašive mode… naše najvece izdanje ikada,” bilo je inspiracija za dokumentarac “The September Issue” kojeg nam je reziser R.J. Cutler prezentovao 2009 godine.

Tada je to bio najveći magazin ikada objavljen, sa težinom od 2.27 kilograma, i poslednji “Vogue” koji je izašao pre najveće ekonomske krize koja je pogodila Sjedinjene Države. Za stotinama strana reklama, septembarsko izdanje ovog magazina i dalje ostaje najveće i najunosnije, a izlazi tačno na vreme pred pret-a-porter modne revije za sezonu proleće-leto koje počinju u Njujorku, Milanu i Parizu.

Povezane teme: Vogue, Lady Gaga
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
Tina (neregistrovan) @ 22. avg 2012. 11:50 #1
Bilo bi lepo posedovati ovo :)
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje