Diamonds are a girl’s best friend
03. sep 2007. @ 18:40  |  vesti

Diamonds are a girl’s best friend

Nakon što je bila zaštitno lice kompanije Tommy Hilfiger za njihov parfem True Star, Beyonce Knowels je postala zaštitno lice najnovijeg Armanijevog parfema za žene Emporio Armani Diamonds. Za promociju novog mirisa Beyonce se pojavljuje na fotografijama za TV i novinsku kampanju, ali i na reklamnom spotu u kojem peva jednu klasičnu, svima dobro poznatu, američku pesmu.
U okviru promocije parfema, Beyonce je bila prisutna sredinom avgusta i u robnoj kući Macy's u Njujorku, gde je prvih 150 fanova imalo priliku da je vidi, dobije autogram i novi Armanijev parfem.Saradnja između pevačice i kreatora uopšte nije neočekivana ako se ima u vidu činjenica da se njih dvoje poznaju već sedam godina, da je pevačica Armanijev stalni klijent, kao i da je kozmetička linija L'Oreal sa kojom Armani sarađuje još od 1980. kosponzor njene svetske turneje ''Beyonce Experience''.
Diamonds kreirao je Thierry Wasser. Neke od osnovnih esencija koje su korišćene u parfemu su esencija maline, ruže, vanile i čedara.
Trenutno se može kupiti u robnoj kući Macy's i na sajtu Giorgio Armani Beauty. U toku septembra prodaja će biti proširena. U zavisnosti od bočice, cene su 39.50$, 49.50$ i 69.50$.
Donosimo vam intervju sa Beyonce u kojem ona govori o Armaniju, kao i najnoviji reklamni spot.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje