Marko Galović na izložbi venčanica
29. okt 2006. @ 14:37  |  vesti

Marko Galović na izložbi venčanica

U belgijskom gradu Knokke, na Severnom moru, u kulturnom centru Knokke-Heist održava se izložba venčanica pod nazivom Getrouwd (u prevodu Udata).

Na izložbi učestvuju značajna imena belgijske i internacionalne mode kao što su Tim Van Steenbergen, Jean Paul Knott, Nina Meert, Nicole Cadine, kao i naš Marko Galović.

Nije slučajno da se Galović pojavljuje u ovoj grupi izlagača. Naime, on je dobitnik prve nagrade na takmičenju za najbolji dizajn večernje haljine koje je taj kulturni centar organizovao 2003. godine. Tada je u takmičenju učestvovala i modna kuća koja oblači, ni manje ni više nego belgijsku princezu Matildu! Ova činjenica samo pojačava veličinu njegove pobede i mislim da bi smo trebali biti ponosni na to!

Inače, kulturni centar Knokke-Heist poznat je po izuzetno lepom ibogatom programu. U njemu se održavaju izložbe i takmičenja iz oblastiumetnosti i dizajna. Interesantno i veoma inspirativno je i to da je2005. godine organizovana izložba božićnih jelki na kojoj je po jedanumetnik ili dizajner bio zadužen za maštovitu i jedinstvenu dekoracijujednog drveta.

Izložba venčanica otvorena je od 10. septembra do 4. novembra 2006.godine. Nisam sigurna da će iko od nas imati prilike da stigne da jepogleda. Stoga vam ostavljam adresu sajta:

www.ccknokke-heist.be

Tanja Beljanski


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje