Style Hunters / Lovci na stilove
03. maj 2010. @ 11:31  |  vesti

Style Hunters / Lovci na stilove

Izložba u okviru Noći muzeja u Novom Sadu, 15. maj 2010.

Style hunters, cool hunters, trend hunters - lovci na stilove fotografišu maštovito odevene prolaznike na ulicama Pariza, Njujorka, Londona, Antverpena, Berlina, Minhena, Helsinkija, Štokholma i drugih modnih i kulturnih centara. Svaka generacija, svaki grad, svaka zemlja i svako vreme imaju svoj duh i svoju kulturu. Duh grada i vremena, duh generacije moguće je videti kroz mnoge aspekte života. Jedan od njih svakako je moda.

Moda danas ne živi samo na pisti, u modnim časopisima, spotovima i reklamama. Ona ima i svoj svakodnevni, ulični život koji se ogleda u našoj percepciji i primeni ponuđenog; samostalnom prepravljanju, prihvatanju ili odbijanju i, na taj način, stvaranju potpuno novih stilova koji su izvanredan dokaz raznolikosti i lepote ljudske mašte.

Pokazaćemo vam kako to mi, kao pojedinci, načinom odevanja učestvujemo u stvaranju opšte slike grada u kom živimo, koliko je ta slika važna i koliko utiče na globalnu predstavu zemlje iz koje potičemo.

Inspirišite se, proširite vidike - pogledajte projekcije fotografija jednih od najpoznatijih blogera u svetu mode:

Izložba Style Hunters / Lovci na stilove publici će premijerno biti predstavljena 15. maja u Noći muzeja u galeriji FKVSV, da bi nakon toga krenula na turneju po zemlji.

Organizator izložbe je časopis za opštu kulturu UGLED.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje