Stephan Hinz - Bacala
28. okt 2008. @ 11:52  |  recenzije

Stephan Hinz - Bacala

Audiomatique

Kling Klong,Renaissance i  Boxer Recordings neke suod etiketa na kojima je Stephan Hinz izdavao proteklih godina. Nakonimpozantnog EP-a “Etudes For Rhords & Canned Strings” Hinz se u velikomstilu vraća na Audiomatique predstavljajući svoje novo izdanje pod nazivom"Bacala".

Na njemu se nalaze dve numere a remiks jedne od njih uradioje Adultnapper. Na strani A nalazi se originalna numera , fenomenalnekonstrukcije, izuzetno lepo definisana koja će svakako naići na dobar odziv kodpublike tokom predstojeće klubske sezone. B strana prezentuje Adultnapper-ovremiks dajući ovoj numeri pomalo mračnije tonove.
Ovo je svakako jedno odizdanja koje vam preporučujemo.

Tracklist :
A - Bacala
B - Bacala (Adultnapper remix)
Adultnapper - Audiomatique Vol.2
17. apr 2008. @ 16:49  |  vesti

Adultnapper - Audiomatique Vol.2

Audiomatique

Tech-house dj/producent iz New York-a, Adultnapper je spremio drugu po redu mix kompilaciju za Steve Bug-ov Audiomatique label.

Audiomatique je prvensveno bio mlađa sestra Bug-ovog glavnog label-a Poker Flat, ali u poslednje vreme ja prebacio nekeoliko svojih sartadnika upravo na ovaj pod-label, koji su uglavnom donedavno izdavali na Poker Flat-u, kao što su Joel Mull, Umek i Adultnapper.

Aduletnapper, minimal/tech-house alter ego od Francis Harris-a, umixao je poslednju retrospektivu ovog labela, koja sadrži numere od Trentemoller-a, Martinez-a i Robert Babicz-a kao i nekoliko novih eksluzivnih numera. Mix će takođe biti objavljen kao 2x12" vinyl.
Nastavak ++
Adultnapper - Juror Nr 9
22. nov 2007. @ 20:22  |  recenzije

Adultnapper - Juror Nr 9

Audiomatique

″Juror Nr 9″ poslednje je izdanje Adultnapper-a. Od ovog izdanja očekujte sirov minimal techno, zavodljivu muziku koja će vas u potpunosti obuzeti. Već nam prva numera nudi višestruku emociju za koju će vam se na momente učiniti kao da nema kraja. Sledeća na redu je "Brandy McLeod". Verujem da će mnogima ovo biti favorit. Počinje sasvim jednostavnim beatom i prerasta u nešto neverovatno. Poslednja numera na ovom izdanju je Gaiser-ov remiks numere ″Juror Nr 9″. Potpuno tipično za njega, fantastičan remiks koji opravdava sva očekivanja. Savršen način da se stavi tačka na ovo izdanje. Ovo je dvadeset i šesto izdanje za Audiomatique i sigurno je jedno od najboljih u poslednjih par godina...
Nastavak ++
Trentemoller - Chronicles
19. avg 2007. @ 20:35  |  vesti

Trentemoller - Chronicles

Audiomatique

Sasvim neočekivano Trentemoller nas iznenađuje novim izdanjem koje će se pojaviti 1.oktobra za Audiomatique. "Chronicles" je kompilacija koju čine 2 diska na kojima se nalaze neki stari hitovi još iz 2003. godine kao i neke potpuno nove neobjavljene numere. Prvi disk je mix numera koje je uradio Trentemoller na kojem se između ostalog nalaze neke sa njegovog prošlogodišnjeg debi albuma "The Last Resort", "The Forest" i "Physical Fraction". Na ovom disku bićete u prilici da čujete i dve do sada neobjavljene numere "Klodsmajor" i "Blood In The Streets". Drugi disk čine neki od najboljih remiksa koje je Trentemoller uradio među kojima su: Djuma Soundsystem "Les Djinns", Royskopp "What Else Is There" i The Knife "We Share Our Mother's Health". Odabrane numere sa ovog izdanja biće objavljene i kao duplo vinyl izdanje.
Nastavak ++

Labels