M.A.N.D.Y. izdaju Body Language 10
10. mar 2011. @ 08:18  |  vesti

M.A.N.D.Y. izdaju Body Language 10

Get Physical Music

Philipp Jung i Patrick Bodmer , poznatiji kao M.A.N.D.Y. miksali su desetu ediciju kompilacija iz serijala Body Language. Njih dvojica su oduvek sa ovakvom vrstom izdanja dobijali odlične kritike od strane publike radeći za Fabric, At the Controls i Renaissance: The Mix Collection.

Ovo je drugi put da rade Body Language kompilaciju, a za sve one koji se ne sećaju podsećamo vas da je predhodna izdata 2005.godine. Tokom ovih šest godina koliko je u međuvremenu prošlo Body Language su radili Junior Boys, Matthew Dear, Modeselektor i DJ T. Obzirom da do sada još uvek nije objavljena tracklista ono što smo uspeli da saznamo jeste da ćete na ovoj kompilaciji biti u prilici da čujete numere DJ Koze-a, Kollektiv Turmstrasse-a i Ramadanman & Appleblim između ostalih.
Nastavak ++
Nôze spremaju Dring
13. feb 2011. @ 10:44  |  vesti

Nôze spremaju Dring

Get Physical

Naredni album dvočlanog sastava Nôze se zove Dring, i izaći će u aprilu ove godine na izdavačkoj kući Get Physical.

Sastavljeni od Ezechiel Pailhes-a i Nicolas Sfintescu-a, Nôze nikada nije bio konvencionalni house dvojac. Daleko od groovy i hipnotičkog zvuka, njihov stil je bučan, delimično zahvaljujući škripavim, pijanim glasovima koji vode većinu njihovih pesama. Dring (na nemačkom "hitno") je njihov prvi album od 2008. godine, Song's on the Rocks, i prema saopštenju, flertuje sa elementima klezmer, reggae i cumbia zvucima. Uobičajna posada saradnika ovog dvojca daju svoju gitaru, trombon, saksofon i klarinet veštine, dok malo veći profil kolaboracije dolazi od Riva Starr-a, koji je sarađivao sa Nôze na njihovom nedavnom singlu Was Drink, sa remiksima svojih kolega Wareike i dOP-a. Nôze će biti na turneji širom Evrope kao podrška izdanju svog album naredna dva meseca.
Nastavak ++
DJ T. - The Pleasure Principle
11. feb 2011. @ 09:40  |  vesti

DJ T. - The Pleasure Principle

Get Physical

DJ T . U martu izdaje svoj treći album The Pleasure Principle za etiketu Get Physical . Njegovo pravo ime je Thomas Koch ali gotovo da ga niko tako ne zna. Karijera mu je izgledala otprilike ovako: prvo je bio urednik Groove-a, zatim je pomogao pokretanje Get Physical-a i upravljao etiketom godinama i na kraju je počeo da se ostvaruje kroz sopstvenu produkciju nastupajući kao DJ širom sveta.

U poslednje vreme posvetio se isključivo muzici čiji je rezultat upravo ovo izdanje. „The Pleasure Principle” je snimljen u periodu od devet meseci u studiju u Heidelbergu a najveći broj numera nastao je iz kolaboracije sa umetnikom Lopazz-om. Na albumu se pojavljuje i nekoliko gostiju : James Teej, Dave Aju, dOP i Ginger.  Ovo je prvo Kochovo izdanje nakon “The Inner Jukebox” koji je izašao pre dve godine.
Nastavak ++
DJ Hell miksa Body Language Vol.9
03. maj 2010. @ 14:45  |  vesti

DJ Hell miksa Body Language Vol.9

Get Physical Music

DJ Hell priprema devetu po redu miks kompilaciju za Body Language, koja će izaći i junu mesecu na Get Physical Music etiketi.

Posle izdanja od Dixon-a, Junior Boys-a, Matthew Dear-a i Modeselektora, novo izdanje predstavlja DJ Hell-a koji zalazi duboko u svoju muzičku kolekciju, kombinujući trenutne klupske hitove sa numerama iz 70-ih i 80.ih. Dok Baby Ford, Will Saul i Kirk Degiorgio formiraju zadnji deo miksa, Klaus Schulz sa numerom "Stardancer" i Ryuchi Sakamoto i David Sylvian sa "Forbidden Colors" čine interesantnu središnju celinu miksa. Depeche Mode se takođe pojavljuju na miksu pored numera "Germania" od DJ Hella, hita iz 1985. godine "This Is Not America od David Bowie-a. Ova kompilacija će biti Hell-ovo prvo izdanje još od njegovog albuma Teufelswerk iz 2009. godine.
Nastavak ++
Modeselektor - Body Language Vol.8
16. avg 2009. @ 11:12  |  vesti

Modeselektor - Body Language Vol.8

Get Physical

Modeselektor su sledeći na redu da urade miks za čuveni Get Physical serijal "Body Language".

Eklektično dvojac je sve više poznat po DJ setovima nego po Live nastupima. Ali u proteklih par godina veliki broj nezvaničnih mikseva proizišli su od strane ovog dvojca, promovišući njihovu očiglednu ljubav ka različitim muzičkim pravcima (dubstep, techno, electro, pop). Čućete sve to i više od toga nja njihovom novom miksu koji izlazi krajem septembra "Body Language Vol.8".

Tracklist pomalo liči na njihov standardni set koji su prezetovali što u prošlosti što na današnji dan. Peverelist, Felix Da Housecat, Norman Nodge, Busta Rhymes i Robert Hood su samo neki od producenata čije se numere nalaze na ovom miksu, kao i naravno nekoliko numera od Moderat-a (Modeselektor + Apparat = Moderat).
Nastavak ++
M.A.N.D.Y. - 7th Anniversary Compilation
20. jul 2009. @ 11:04  |  vesti

M.A.N.D.Y. - 7th Anniversary Compilation

Get Physical

Sedmu kompilacija za izdavačku kuću Get Physical uradili su M.A.N.D.Y.a ona će kao proslava sedmogodišnjice ovog label-a izaći u septembru. Članovi ovog dvojca su više puta do sada bili u prilici da izdaju za ovu etiketu a poslednja dva puta bila su kada se obeležavao drugi i četvrti rodjendan njenog postojanja. Na ovom izdanju naćiće se numere izdate tokom protekle tri godine uključujući i neobjavljene singlove od Patrice Baumel-a, Italoboyz-a, Thomas Schumacher-a i DJ T-a.
Nastavak ++
Bronnt Industries Kapital - Hard For Justice
12. mar 2009. @ 13:30  |  vesti

Bronnt Industries Kapital - Hard For Justice

Get Physical

Bronnt Industries Kapital 6. aprila izdaje treći album pod nazivom "Hard For Justice". Ovaj projekat je delo bristolskog producenta i instumentaliste Guy Bartell-a, koji je celu priču oko Bronnt-a započeo fokusirajući se na akustične electro numere. Kako su godine prolazile Bartell je sve više podpadao pod uticaj Krautrock-a i soundtrack-ova iz italijanskih horor filmova pa se sve to vidno odrazilo i na njegov rad. " Hard For Justice" će izaći za nemački label Get Physical i u neku ruku biće pravi iskorak što se tiče muzičkih odrednica kada je ova etiketa u pitanju. Očekujte puno živih instrumenata u kombinaciji sa sintovima, a čak tri numere sa ovog izdanja potpisuje Nick Talbot.
Nastavak ++
DJ Koze – Reincarnations The Remix Chapter 2001-2009
29. jan 2009. @ 17:08  |  vesti

DJ Koze – Reincarnations The Remix Chapter 2001-2009

Get Physical

Stefan Kozalla, poznatiji kao DJ Koze, u martu izdaje kolekciju remixa za label Get Physical pod nazivom "Reincarnations The Remix Chapter 2001-2009".

Ovo izdanje fokusirano je na remikse iz proteklih pet godina sa nekoliko iskoraka na neke od numera sa početka njegove karijere.
Od minimal pravca pa sve do dela Sasha-e Funke-a ova kolekcija je osvrt na delo jednog od najupečatljivijih i najsmelijih producenata u svetu modernog techno zvuka.
Nastavak ++
Booka Shade - Cinematic Shades
13. dec 2008. @ 11:14  |  vesti

Booka Shade - Cinematic Shades

Get Physical

Booka Shade krajem meseca izdaju dugoočekivani album pod nazivom "Cinematic Shades".
Ovo specijalno izdanje sadržaće nešto sporiji zvuk od onoga kakav smo navikli da čujemo kada je ovaj duo u pitanju, a na njemu će se naći neke od numera sa predhodnog kataloga kao i nova verzija numere "Vertigo" sa njihovog albuma Memento iz 2004. godine.

Ekskluziva ovog izdanja je Trentemoller-ov remiks numere "Outskirts" kao i potpuno nova numera "Paper Plane". Ukoliko vas zanima da čujete kako zvuči novi Booka Shade, potražite ih na web portalu iTunes.
Nastavak ++
Get Physical - Full Body Workout Vol. 4
01. sep 2008. @ 10:39  |  vesti

Get Physical - Full Body Workout Vol. 4

Get Physical

Get Physical će izbaciti četvrto izdanje svog mix serijala "Full Body Workout" 26. Septembra ove godine.

Kao i uvek, na Full Body Workout Vol. 4 će se naći neki standardni Get Physical izvođači (Lopazz, Elektrochemie), ali i nekoliko novih imena (Daniel Mahlart, Gavin Herlihy). I pošto još uvek nismo čuli rezultate, možemo sa sigurnošću da kažemo da će Patrice Baumel-ov "Javelin" biti apsolutni hit.

Ranija izdanje ove kompilacije su se pojavljivala samo na vinylu, savršena za DJ-e. Ovog puta, tu se nalazi i CD verzija koja sadrži 14 numera. Kao i uvek, fokus će biti na vinylu i izdavač je odabrao 8 najboljih od 14 numera koje će se naći na ovom respektabilnom formatu.
Nastavak ++
12  >>  >

Labels