Goldie - Watch The Ride
18. jun 2008. @ 10:44  |  vesti

Goldie - Watch The Ride

Harmless Records

Drum'n'Bass ikona, tv zvezda i ko zna šta još, Goldie pripremio je jungle i jump up mix za sedmo po redu izdanje Wach The Ride mix kompilacije koje će se naći u prodaji sredinom juna.

Goldie, koji koristi svoje zube kao omot za album, je verovatno najpoznatiji dnb predstavnik, sa preko petnaest godina na sceni i visoko uticajnim label-om Metalheadz. U njegovo slobodno vreme glumio je u Guy Ritchie-evom filmu Snach, zatim u reallity show-u, Two Maestro gde se takmičio sa drugih sedam javnih ličnosti za glavnu nagradu koja omogućava pobedniku nastup u BBC-evom simfonijskom orkestru.

Goldiev Wach The Ride čini numere od poznatih dnb dj/producenata Zinc-a, TC-a, High Contrast-a. Takođe, tu se nalaze i četiri njegove numere pod nadimkom Refige Kru, koji čini kolektiv velikih dnb imena, kao i nove Metalheadz potpisnike, Noisia i Commix. Tu je takođe ljubav prema old-school-u sa Future Cut - Whiplash (1999) i Shy FX - Bambaata (1997).
Nastavak ++
Andrew Weatherall – Watch The Ride
19. mar 2008. @ 14:37  |  vesti

Andrew Weatherall – Watch The Ride

Harmless Records

Poslednji u nizu mix pod nazivom "Watch The Ride" je uradio rock-n-roll dj Andrew Weatherall i on će se pojaviti sledećeg meseca.

Predhodne kompilacije ovog naziva bile su striktno elektronski orjentisane pa ste tako tu bili u prilici da čujete break, house, drum'n'bass i razne druge elektronske pravce.
Weatherall-ov miks je fuzija rock-a (Roy Montgomery, The Black Lips), nu-disco-a (Cosmo Vitelli, Mock & Toof), indie pop-a (Au Revoir Simone), goth-a (Siouxsie Soux) i malo elektronike (Fairmont, Alloy Mental).
Sve u svemu veoma neobična kombinacija u izdanju Harmless-a.
Nastavak ++
High Contrast – Watch The Ride
06. mar 2008. @ 10:40  |  vesti

High Contrast – Watch The Ride

Harmless Records

Mlada nada drum'n' bass zvuka, High Contrast, sledećeg meseca izdaje peti u nizu mix za Harmless Records pod nazivom "Watch The Ride".

Mix počinje Axwell-ovom house numerom "I Found U" za koju je High Contrast uradio remiks, a kao što se moglo i predpostaviti na ovom izdanju se našlo i nekoliko producenata sa label-a Hospital Records: Logistics, Nu:Tone, Danny Byrd i Mistabishi.

Zvezde u usponu (The Brookes Brothers i Agent Alvin ) takođe su našle svoje mesto na ovom miksu a među dvadeset i pet numera koliko ih na ovom izdanju ima se nalaze čak četiri sa prošlogodišnjeg albuma "Tough Guys Don’t Dance" High Contrast-a.
Nastavak ++

Labels