Sebastian Mullaert - Wa Wu We
06. avg 2010. @ 11:45  |  vesti

Sebastian Mullaert - Wa Wu We

Mule Electronic

Sebastian Mullaert krajem septembra izdaje dvostruku mix kompilaciju pod nazivom “Wa Wu We” za Mule Electronic. Naziv kompilacije odražava njegov budistički pogled na svet : “ Wa na japanskom simbolizuje dva pojma : krug I mir. Wu je termin koji se odnosi na povezanost svih stvari , a We simbolizuje ljude, masu."

Ovo izdanje biće Mullaertovo prvo nakon 2007. Obzirom da je u poslednje vreme ovaj švedski producent svu energiju usmerio u svoj projekat Minilogue koji je osnovao sa Marcus Henriksson-om.

Na ovom miksu mnogo više ćete biti u prilici da čujete njegovo DJ umeće nego produkcijske veštine. Ruku na srce, uvrstio je on tu I jednu svoju numeru ("Lyssna Da Bjorarna Viskar!!") a ostatak je mešavina njegovih omiljenih producenata.
Nastavak ++
Mule – My Favourite Things Vol. 2
19. apr 2009. @ 12:30  |  vesti

Mule – My Favourite Things Vol. 2

Mule

Mule Musiq slavi petogodišnjicu postojanja drugom u nizu kompilacijom pod nazivom „My Favourite Things“ na kojoj će se naći numere Isolée, Move D-a i DJ Koze-a. Ovaj japanski label od početka godine izdao je već jednu kompilaciju ambijentalne muzike i kolekciju najboljih japanskih umetnika a ovim izdanjem samo će nastaviti svoj dosadašnji rad. Kao što i sam naziv kaže, „My Favourite Things“ je fuzija omiljenih numera u proteklih godinu dana jednog od osnivača ove etikete Toshiya Kawasaki-a. Osim nekih ekskluziva bićete u prilici da čujete i nešto starije numere od Lawrence-a, Minilogue i Âme-a.
Nastavak ++
Mule Musiq - The Definitive Japanese Scene
04. apr 2009. @ 18:30  |  vesti

Mule Musiq - The Definitive Japanese Scene

Mule Musiq

Mule Musiq se sprema da objavi svoju prvu kompilaciju koja je fokusirana na Japanske izvođače.

Kompilacija, pod nazivom "The Definitive Japanese Scene" je nešto što je vlasnik lejbla Toshiya Kawasaki planirao od samog osnivanja Mule Musiq.a pre pet godina.

Ako govorimo o izdanju, Kawasaki je izjavio... "U Japanu ima dosta dobrih producenata, ali za Japanske umetnike nije tako lako da sami sebi obezbede budućnost... zato je tu Mule Musiq".

Muzčki žanrovi su od jazzy izlomljenog house-a od strane Righteous i Olive Oil-a do nu-disco zvuka i melodičnog tech-house-a od Kentaro Iwaki-a, i sigurno je da će zadovoljiti sve fanove lejbla koji oduvek traži neke nove izvođače kako bih ih "prigrabio".

Nastavak ++
Mule Electronic - Enjoy The Silence
24. feb 2009. @ 09:04  |  vesti

Mule Electronic - Enjoy The Silence

Mule Electronic

Mule Electronic u aprilu izdaje prvu kompilaciju ambijentalne muzike u čast petogodišnjice postojanja ove izdavačke kuće. Kompilacija nosi naziv "Enjoy The Silence" a na njoj se nalaze numere producenata koji su tokom proteklih godina izdavali za Mule Electronic a neki od nih su : Lawrence, Minilogue, Terre Thaemlitz i mnogi drugi. Hiroshi Watanabe (Kaito) producirao je pod sopstvenim imenom a poslednju numeru na ovom izdanju uradio je vrlo talentovan ali jos uvek ne afirmisan producent Takuwan. Fanove ovog label-a obradovaće vest da su sve numere izuzev DJ Sprinkles-ove uradjene specijalno za ovo izdanje.
Nastavak ++
Minilogue - Animals, Bring Out the IMPS
14. apr 2008. @ 15:14  |  vesti

Minilogue - Animals, Bring Out the IMPS

Cocoon, Mule Electronic

Sebastian Mullaert i Marcus Henrikson aka Minilogue, IMPS, Son Kite i ko zna šta još spremaju dva izdanja u narednih mesec dana. Prvo izdanje je dupli cd pod nazivom 'Animals' kao Minilogue na Sven Vath-ovoj etiketi Cocoon 28. aprila, i album kao IMPS na Japanskom labelu Mule Electronic koji će se naći u prodaji 25. maja.
 
Cocoon album je podeljen na zasebne numere, i namenjen je slušanju od početka do kraja, polazeći od peaktime techno-a do ambienta, koji se prostiru preko dva diska. 'Animals' sadrži Minilogue-ov hit za Crosstown Rebels 'Hitchiker's Choise' (pogledajte video dole - dva miliona pregleda na youtube-u) ali većina ovih numera je novi i ekskluzivni materijal. 2x12" vinyl sadrži više dj-friendly numere sa ovog albuma.
Nastavak ++
Minilogue - Ghost EP
30. sep 2007. @ 17:37  |  recenzije

Minilogue - Ghost EP

Mule Electronic

Septembar je uvek bio mesec kada se započinju neke nove obaveze. Tako je bilo i u slučaju Sebastian-a Mullaert-a i Marcus-a Henriksson-a članova dua Minilogue. Za sada važe za jedne od najpoznatijih producenata na polju minimal zvuka. Njihov poslednji ep "Ghost" je deep minimal techno izdanje savršeno prožeto groovy bass linijama i jedinstvenom harmonijom koja se naprosto oseća na sve tri numere. Na strani b se nalazi "beat tool mix" originalne numere "Ghost" čineći je pravim dub techno hitom. Ukoliko volite dinamična izdanja ovo je ono što ste tražili! B2 (Dub mix) vam preporučujem za neke chill out momente...Sve u svemu, Mule Electronic je ovim trideset i šestim po redu izdanjem još jednom potvrdio svoj kvalitet.
Nastavak ++

Labels