Steve Bug izdaje novi album
22. avg 2012. @ 09:10  |  vesti

Steve Bug izdaje novi album

Poker Flat

Prvog oktobra popularni producent Steve Bug izdaje novi album pod nazivom „Noir“ za izdavačku kuću Poker Flat. Sudeći prema medijskim natpisima on je trebao da izda konceptualni album ali je na kraju odustao od te ideje : „ To nije moj način rada. Moja muzika je odraz mog raspoloženja a ona se, naravno, uvek menjaju“ rekao je Bug.

Kao takav album je pod snažnim uticajem filma NOIR ali istovremeno nije ograničen njegovom estetikom. Za njegovu produkciju izdvojene su tri godine što govori da je Steve odmah nakon izdavanja poslednjeg albuma „Collaboratory“ ušao u studio i nastavio sa radom. Osim u jednoj numeri gde možete čuti električnu gitaru , on je vešto izbegao korišćenje živih instrumenata.

Nastavak ++
Poker Flat - Forward to the Past
18. feb 2011. @ 09:27  |  vesti

Poker Flat - Forward to the Past

Poker Flat

Poker Flat Recordings sledećeg meseca izdaje kompilaciju pod nazivom „Forward to the Past“. Ovo izdanje sadržaće numere koje su neki od trenutno najaktuelnijih svetskih DJ-eva puštali u svojim setovima ranije. U pitanju su numere koje su izašle u periodu od 1985 – 1992 godine kada su u Njujorku i Čikagu house i Detroit techno počeli da pronalaze put do svojih slušalaca.

Neki od producenata koji se pojavljuju na ovoj kompilaciji su: Redshape, The Revenge, nosilac etikete Martin Landsky kao i njen osnivač Steve Bug. Svaka od ovih numera je dorađena kako bi dobila efekat starijeg zvuka i nijedna od njih nije objavljena do sada. „Forward to the Past“ će izaći u digitalnom i duplom vinyl izdanju. Steve Bug-ov singl „Jack is Back” izlazi 15.marta.
Nastavak ++
Poker Flat - Shaping The Elements
02. avg 2010. @ 16:17  |  vesti

Poker Flat - Shaping The Elements

Poker Flat

Steve Bug-ova etiketa Poker Flat u septembru izdaje novu kompilaciju pod nazivom „Shaping The Elements”. Ovaj, sada već nadaleko poznat label, postoji već dvanaest godina a iza sebe broji osam ovakvih kompilacija.

Izdanje će se sastojati iz dva diska : prvi neće biti miksan a odabir numera radio je Steve Bug. Na drugom disku svi ljubitelji elektronske muzike biće u prilici da čuju fenomenalan mix Jay Tripwire-a.

Sve numere na kompilaciji su iz poslednjeg Poker Flat kataloga, a dve , producenta Donnacha Costello-a do sada nisu objavljivane
Nastavak ++
Donnacha Costello izdaje novi album
17. feb 2010. @ 09:51  |  vesti

Donnacha Costello izdaje novi album

Poker Flat

Before We Say Goodbye, je naziv novog albuma techno producenata Donnacha Costello-a koji nam dolazi iz Irske, a objaviće ga Nemačka izdavačka kuća Poker Flat. Ovo će biti Costello-vo prvo pravo techno izdanje još od svog prvog albuma Growing Up In Public iz 2000. godine. Od tada, Costello je izdao nekoliko singlova i EP-eva, uglavnom na svojim etiketama Minimise i Look Long. Takođe je izdao ambijentalni LP, Together Is the New Alone na Mille Plateux etiketi 2001. godine.

Costello je poznat po svojoj sposobnosti da se izrazi kroz elektornsku muziku, i kao što naslov poručuje, Before We Say Good Bye, nije izuzetak. Trake poput "Leaving Berlin" i "Last Train Home" nam donose zanimljive zvuke koji su napravili hit od njegovog "Color" serijala. 
Nastavak ++
Steve Bug - Collaboratory
02. jun 2009. @ 09:04  |  vesti

Steve Bug - Collaboratory

Poker Flat

Vlasnik Poker Flat-a, Steve Bug izdaje svoj četvrti album narednog meseca.

Pod nazivom "Collaboratory", ovo izdanje dolazi uz njegovu poslednju singl kompilaciju. I dok Bug propagira mode "saradnje", ovo je uglavnom alubum koji sadrži razne varijacije raspoloženja i zvukova. Saradnici na ovom ozdanju su Cassy, Donnacha Costello, Cle, Simon Flower i mnogi drugi. Za kraj, kako bi do maksimuma podgrejao očekivanja, Bug je koristio najbolju analognu opremu, eksterni mikser i analognu konzolu u produkciji.
Steve Bug - Time Flies: 1998-2008
05. mar 2009. @ 09:28  |  vesti

Steve Bug - Time Flies: 1998-2008

Poker Flat

Steve Bug u martu izdaje kompilaciju pod nazivom "Time Flies: 1998-2008" koja će obuhvatiti najbolje iz njegovog desetogodišnjeg rada kao producenta.
Kompilacija će obuhvatiti numere koje je on producirao pod imenom Trafic Signs i B-Series i ekskluzivno numeru "Loop The Tube".
Krećući se lagano uz deep zvuk ("You Make Me Feel" ) pa sve do minimala u numeri "Loverboy" (koja je , da podsetimo, Bug-ovo prvo izdanje za Poker Flat) Time Flies vam pruža najbolje od najboljeg kada je ovaj producent u pitanju.
Nastavak ++
Poker Flat - All In!
13. feb 2009. @ 17:48  |  vesti

Poker Flat - All In!

Poker Flat

Etiketa Steve Bug-a, Poker Flat, slavi desetogodišnjicu postojanja i za tu priliku izdaje trostruku limitiranu kompilaciju mikseva pod nazivom "All In! ".
Ideja za ovo izdanje je da se slušaocima ponude najkvalitetnije i ekskluzivne numere koje će zaokružiti celokupnih deset godina rada ove prestižne etikete.
Uz kompilaciju dobijaju se i karte koje su specijalno dizajnirali Nils Zimmermann i Christoph Babbel.
Kada je muzika u pitanju bićete u prilici da čujete Patric Chardronett-a, Martini Bros-a i mnoge druge sa još neobjavljenim numerama koje će se doprineti da ovo izdanje bude zaista kvalitetno. Za jednan label poput Poker Flat-a koji iza sebe ima preko 100 izdanja i 23 albuma, možete biti sigurni da je ovo izdanje odlična reklama.
Nastavak ++
Poker Flat slavi stoto izdanje
11. nov 2008. @ 10:06  |  vesti

Poker Flat slavi stoto izdanje

Poker Flat

Etiketa Steve Bug-a Poker Flat ovog meseca proslavlja jubilarno stoto izdanje izdanjem remiksa iz 1990. god "House Of God ". Ovu numeru je još 1989. god izdao DHS (Dimensional Holofonic Sound )inspirisan acid house zvukom koji je u to vreme bio najzastupljeniji. Te godine numera "House Of God " proglašena je jednom od najpopularnijih a našla se u setovima najpoznatijih DJ-eva među kojima je bio i Sven Vath. Steve Bug je skupio tri verzije ove numere i izdao ih na EP-u ali najodgovorniji za pokretanje cele ove priče je Phonique čiji ćete remiks pored remiksa Martina Landskog moći da čujete na ovom izdanju.
Argy – Focus On
23. maj 2008. @ 09:53  |  vesti

Argy – Focus On

Poker Flat

Grčki producent Argy umiksao je svoje numere za novo izdanje kompilacije "Focus On" koja će se pojaviti na etiketi Poker Flat.
Predhodno izdanje pod ovim nazivom izašlo je 2006. godine a uradio ga je Guido Schneider.
Na ovoj kompilaciji će se naći kako nova tako i nešto starija Argy-jeva produkcija kao i numere nastale u saradnji sa Solomun-om, Jerome Sydenham-om i The Mole-om.
Ako uzmemo u obzir njegov dosadašnji rad, slušajući ovo izdanje bićemo u prilici da čujemo minimal, deep house i pomalo funk-a.
Nastavak ++
Dead Man′s Hand vol. 6
02. feb 2008. @ 15:01  |  vesti

Dead Man′s Hand vol. 6

Poker Flat Recordings

Steve Bug i Clé (Märtini Brös) sarađivali su na poslednjoj ″Dead Man's Hand″ kompilaciji, sada već šestoj po redu, u izdanju Poker Flat Recordings-a, koja bi trebalo da se pojavi u martu.
Poker Flat postoji već deset godina a ovog leta izdaje svoje jubilarno dvestoto izdanje.
″Dead Man's Hand″ pojavljuje se kao odraz napretka koji je ovaj label načinio u poslednjih osamnaest meseci.
Prvi disk je Steve Bug-ova selekcija ne miksanih numera. U njegovom izboru svoje mesto su našli: Redshape, Aril Brikha, Martin Landsky i mnogi drugi producenti čije numere Steve Bug u poslednje vreme svrstava u svoje setove. Na drugom disku ćete biti u prilici da čujete četrnaest umiksanih numera uključujući i tri numere Märtini Brös-a. I ovoga puta, kao što je to obično i slučaj, neobjavljene numere sa ova dva diska naći će se na duplom vinyl izdanju. 
Nastavak ++
12  >>  >

Labels