Bloc Party rade na novom albumu
04. jan 2012. @ 18:52  |  vesti

Bloc Party rade na novom albumu

Iako se pričalo o raspadu ovog britanskog benda, sve njihove fanove obradovaće vest da se to ipak neće dogoditi. Umesto toga oni su objavili vest da rade na novom albumu. Naime, nedavno je frontmen benda Kele Okereke objavio za britanski magazine NME da je bend u potrazi za novim pevačem, jer je on preokupiran solo karijerom. Međutim, ubzo su odbacili ove tvrdnje. Zbog toga je mnoge fanove začudila i obradovala vest o novom album.

Kele Okereke je sada saopštio da se bend trenutno nalazi u Njujorku gde rade na novom albumu. Dve pesme su već snimljene, a za još 17 su urađene demo verzije. On je takođe otkrio da je sve bilo vrlo neizvesno, jer oni nisu znali da li će snimati novi album.
“Sada svi osećamo da ona energija sa početka i dalje postoji, a upravo to je razlog snimanja novog albuma. Imam osećaj da će ova ploča koju sad snimamo zvučati posebno, kao ni jedna na planeti…I to je zaista dobar osećaj!”, rekao je Kele Okereke. Još nije poznato kada će biti objavljen novi album, ali Bloc Party definitivno i dalje rade u punom sastavu.

Ovo će im biti četvrti studijski album, nakon “Intimacy” iz 2008. godine. Poslušajte pesmu "Banquet", jedan od njihovih prvih hitova.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels