Bonobo, Kavinsky, The Prodigy, Lily Allen na Sziget Festivalu
07. mar 2014. @ 10:21  |  vesti

Bonobo, Kavinsky, The Prodigy, Lily Allen na Sziget Festivalu

Organizatori Sziget festivala koji se održava od 11. do 18. avgusta u Budimpešti na Ostrvu slobode, između ostalog najavljuju Bonobo, Lily Allen, Kavinsky i La Roux

Sziget festival nudi idealan spoj letnjeg odmora i festivalskog iskustva na predivnom zelenom ostrvu usred Budimpešte. Pored mnogih zabava, umetnosti i aktivnosti, Sziget nam je već otkrio neka imena kao što su Queens of the Stone Age, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Placebo, Klaxons, Stromae, Calvin Harris, Dragons, Bastille. Organiztori festivala otkrivaju da će nastupati i mlada, energična, ekstravagantna pop pevačica Lily Allen. Ona je objavila svoj najnoviji singl krajem prošle godine pod nazivom 'Hard Out Here', a u međuvremenu radi na svom trećem studijskom albumu čije je ime već poznato – 'Sheezus'.


La Roux, kao i glas Elly Jackson, poznato je ime za sve ljubitelje pop muzike. Synth-pop dama i njen partner Ben Langmaid, producent, tekstopisac i klavijaturista, jedna su od najpopularnijih produkcija pop muzike 2000-ih.

Popularni ska-punk bend iz Madrida Ska-P takođe će biti hit na pozornici na Ostrvu slobode. Ima nekoliko grupa koje su tako vizuelno podsticajne kao što su oni, a ove godine to možete proveriti sopstvenim očima, upravo na Szigetu.

Miles Kane, bivši frontman The Rascals i co-frontmen The Last Shadow of Puppets, sada uspešno gradi svoju solo karijeru. Objavio je dva albuma, a 'Don’t forget Who You Are', objavljen prošle godine, bio je izuzetno uspešan.

Simon Green a.k.a. Bonobo je umetnik na vrhuncu. Njegov album 'Black Sands' iz 2010. Jedan je od uspeha u njegovoj karijeri koji ga dočarava kao neponovljivog melodičnog elektro & bass & drum genija!

Palma Violets jedna je od najperspektivnijih post-garage rock grupa današnjice. Njihov prvi singl 'Best of Griends', nepredvidljiv i uzbudljiv udar iskonskog rock'n'rolla, bio je proglašen preko NME-a za pesmu godine u 2012.

Elektronski muzičar i producent Vincent Belergey, poznat kao Kavinsky, jedan je od najvažnijih kreativnih zvezda francuske elektronske scene. Njegov najnoviji album 'Outrun' odmah je postigao velik uspeh, a on započinje svoju svetsku turneju pod nazivom 'Outrun Live Tour'. Sziget festival deo je te turneje.

Fink je britanski pevač i tekstopisac, koji je poznat po svojim kreativnim tekstovima, sofisticiranim i romantičnim pesmama te svojim harizmatičnim nastupima. Objavio je pet albuma u poslednjih deset godina, a poslednji put bio je na Sziget festivalu s albumom 'Perfect Darkness' pre dve godine.

Jagwar Ma će biti pravo uzbuđenje na Ostrvu slobode ove godine. Australijski trio Gabriel Winterfield, Jona Ma i Jack Freeman napraviće neku vrstu psihodelične plesne muzike koja očarava publiku.

U novoj objavi tu su i povratnici na Sziget The Prodigy, a ko nas još očekuje na ovom festivalu, tek će se saznati.

Povezane teme: Sziget, Lily Allen, The Prodigy
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels