Cassius - The Rawkers EP
06. sep 2010. @ 12:27  |  vesti

Cassius - The Rawkers EP

Ed Banger Records

Jedni od pionira french house scene Philippe Cerboneschi i Hubert Blanc-Francard , poznatiji kao Philippe Zdar i Boom Bass najavili su novi studijski materijal svog projekta Cassius koji bi trebao da izađe u naredna dva meseca. Iako se o novom izdanju Cassius-a ne zna mnogo možemo vam reći da će se na EP-ju “The Rawkers” naći šest numera, a izaći će najverovatnije u oktobru na etiketi Ed Banger Records.

Annie Mac bila je prva koja je najavila povratak Cassius-a pustivši nedavno u svom šouu na Radio 1 (UK) emotivnu numeru “I Love You So” koja će se naći na najavljenom EP-ju. Iako Cassius ima kredibilitet da se drži svog zvuka, oni biraju upravo suprotno, pa izgleda da ćemo posle albuma “15 Again” iz 2006. biti svedoci novog zaokreta u stilu francuskog dvojca.

Numera“I Love You So”, koju možete poslušati u nastavku, nosi dubstep prizvuk, a Philippe i Hubert su za nju semplovali vokal iz pesme “I Feel a Song (In My Heart Again)” koju su 1974. izdali Gladys Knight & The Pips, legende R&B/soul scene Atlante.


Cassius - The Rawkers EP
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (3)
dj perhan @ 06. sep 2010. 13:11 #1
Gladys Knight
0 0
gold_lion @ 06. sep 2010. 14:37 #3
kad bi moja macka htela tako mirna biti :(

lajk za original
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels