Članovi sastava Queen najavili američku turneju
12. mar 2014. @ 13:11  |  vesti

Članovi sastava Queen najavili američku turneju

Članovi sastava Queen su ovog leta najavili svoju američku turneju od 19 koncerata, na kojoj će imati posebnog gosta, Adama Lamberta. Turneja će započeti 19. Juna koncertom u United Centru u Chicagu, a završće se 20. jula velikim koncertom u Merriweather Post Pavilionu u Washington DC-u.

Vezano za svoj skorašnji nastup kao vokal na turneji ove legendarne grupe Lambert je izjavio: „Kompletno sam oduševljen Queen fenomenom. Zamisao deljenja pozornice sa njima tokom turneje Severnom Amerikom čini se gotovo nerealnom. Čast mi je što sam dobio priliku da odam počast uspomeni na Freddija Mercury-ja, on je moj lični heroj i duboko sam zahvalan što ću imati priliku da sviram tako snažnu muziku sa jednom legendarnom grupom. Turneja će biti jedan veliki milestone za mene, a uz podršku Briana i Rogera smatram kako muzičke magije na pozornici svakako neće nedostajati.“


Brian May je još prošle godine na svome blogu spomenuo postojanje do sada neobljavljene numere sa vokalima Freddie Mercury-ja, komentarišući na činjenicu da se još uvek nešto magije zbiva kada je u pitanju muzika Queena. Za sada značenje toga ostaje misterija, jedino što pouzdano možemo da tvrdimo je da su preostali članovi grupe aktivno radili na snimcima koje je Mercy snimio pre svoje smrti 1991. godine.

)Povezane teme: Queen, Adam Lambert, turneja
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels