Coldplay predstavili Game of Thrones mjuzikl
08. jun 2015. @ 10:42  |  vesti

Coldplay predstavili Game of Thrones mjuzikl

Britanski bend Coldplay u Los Anđelesu sa glumcima iz serije Game of Thrones (Igra prestola) snimio je šaljivi mjuzikl za NBC televiziju.

Glumci i Kris Martin snimili su 12-minutnu muzički parodiju serije povodom Red Nose Day-a kada se u Americi komedijom i smehom prikupljaju sredstva za humanitarne svrhe i pomoć deci koja žive u siromaštvu.

Nakon što se bubnjar Coldplaya, Vil Čempion pojavio kao gost u samoj seriji i čuvneoj epizodi sa “Crvenim venčanjem”, sada ceo bend i ekipa ponovo sarađuju.


Džon Snou, Remzi Bolton, Igrit, Sem Gendži, Deneris Targerijan, Tirion, Džejmi Lanister, i drugi okupili su se u studiju. Neki od njih su imali i solo izvođenja, pa je tako glumac Kit Harington (Džon Snou) pevao svoju verziju hita “Wild Thing” (The Troggs), Nikolaj Kaster (Džejmi) je pevao “Closer to Home” o incestnom odnosu među Lanisterima, Piter Dinklidž (Tirion) “A Man For All Seasons (Still Goin’ Strong)” a Emilija KlarkRastafarian Targaryen“.

Podsetimo se, Coldplay su najavili novi album za narednu godinu za koju su rekli da je inspirisan HBO serijom Igra Prestola i Harijem Poterom.

Povezane teme: Coldplay, Game of Thrones
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels