Cypress Hill najavljuju novi album u 2014.
02. dec 2013. @ 10:25  |  vesti

Cypress Hill najavljuju novi album u 2014.

Američka hip hop grupa Cypress Hill najavila je svoj deveti studijski album za kraj proleća naredne godine.

Njihov poslednji album 'Rise Up' izašao je u aprilu 2010, a novi album će biti njihov prvi LP na kojem će raditi kompletna originalna postava nakon deset godina i albuma 'Till Death Do Us Part' iz 2004.

B-Real, Sen Dog i legendarni producent DJ Muggs trenutno su u Soul Assassins studiju u kojem rade na svom slededećem zvaničnom albumu nakon serije solo projekata i saradnji sa muzičarima iz drugih muzičkih žanrova kojima su se bavili poslednjih nekoliko godina.

„Još smo u početnoj fazi, ali mogu reći da stvari za sada idu prilično glatko.“ izjavio je DJ Muggs i dodao: „Zvuk koji spremamo je anti sve što je trenutno popularno na muzičkoj sceni i predstavljaće muzički svet za sebe.“


Cypress Hill - Hand on the Pump

B-Real je u istoj izjavi rekao: „Sjajno je što je DJ Muggs ponovo zadužen za produkciju. Kada on, Sen i ja radimo zajedno, među nama se dešava hemija koja koja rezultuje veoma moćnom muzikom. Album će biti bolesno dobar!“

DJ Muggs i B-Real su otkrili i da se tačan datum izlaska njihovog narednog albuma, koji za sada nema naslov, nalazi kodirano negde na zvaničnom sajtu grupe cypresshill.com.

Povezane teme: Cypress Hill, B-Real, Sen Dog, DJ Muggs
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels