Depeche Mode novim singlom pozivaju na revoluciju
20. feb 2017. @ 10:56  |  vesti

Depeche Mode novim singlom pozivaju na revoluciju

Kažu da su razočarani čovečanstvom.
Kao što je i obećano, Depeche Mode su objavili novu pesmu. Zove se Where’s the Revolution. To je prvi materijal još od albuma Delta Machine iz 2013. godine. Ceo novi album pod imenom Spirit stiže 17. marta.

Where’s The Revolution je moćna i vrlo aktuelna pesma koja vibrira teškim i pretećim ritmom bubnjeva dok sigurni vokal Davea Gahana zahteva odgovor na pitanje: ”Gde je revolucija? Hajde ljudi, izneverili ste me”.

Producent novog albuma Spirit je James Ford, član dua Simian Mobile Disco, poznat po produkciji albuma grupa Klaxons, Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys, The Last Shadow Puppets, Mumford &Sons itd.

Ovo je prva saradnja producenta i grupe, a po mišljenju kritike koja je već imala prilike da čuje album, “Spirit je najenergičniji album Depeche Mode u dužem nizu godina, koji će iznova zapaliti njihovu odanu bazu i osvojiti nove generacije fanova”.

Depeche Mode će predstojeći album promovisati obimnom svetskom turnejom Global Spirit Tour. U pitanju su 34 koncerta u 21 evropskoj zemlji. Turneja započinje 5. maja u Stokholmu, a najbliže našoj zemlji nastupiće 14. maja u Ljubljani i 22. maja u Budimpešti.Izvor:N1
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels