Disclosure nam predstavljaju dva nova singla
23. avg 2018. @ 10:18  |  vesti

Disclosure nam predstavljaju dva nova singla

Guy i Howard Lawrence, poznatiji kao Disclosure nam nakon kraće pauze predstavljaju dva nova singla “Moonlight“ i “Where Angels Fear To Thread“. Disclosure su svoje mesto na muzičkoj mapi osvojili svojim prvim hit singlom “Latch“ na kom je gostovao do tada publici nepoznati Sam Smith. Posle singla “Latch“, usledili su hitovi “White Noise“ sa duom AlunaGeorge, kao i “You & Me“ sa Elizom Doolittle, koji su se našli na top 10 UK Singles listi. Nakon velikog uspeha ovih singlova Disclosure objavljuju svoj debi album “Settle“ gde ostvaruju saradnju sa imenima kao što su Jamie Woon, Jessie Ware i London Grammar. Album osvaja vrhove svetskih top listi, kao i prvo mesto na UK Albums listi, a nakon sjajnog prijema od strane publike i kritičara, kao i dva nastupa na popularnom Glastonbury festivalu, usledila je i Grammy nominacija za Best Dance Album.

Nakon ogromnog uspeha njihovog debi albuma, Disclosure 2016. godine objavljuju “Caracal“, svoje drugo studijsko izdanje. Album, kao i predhodni, osvaja vrhove svetskih top listi i braći donosi drugu Grammy nominaciju. Recept za ovakav uspeh su saradnje sa popularnim izvođačima, pa se na albumu pojavljuju Sam Smith, The Weeknd, Lorde, Miguel i mnogi drugi.

U februaru 2017. Dislosure najavljuju pauzu, ali samo godinu dana kasnije na oduševljenje publike predstavljaju svoj novi singl “Ultimatum“. Uspeh ovog singla motivisao je braću da publiku nagradi novim pesmama. “Moonlight“ i “Where Angels Fear To Thread“ publici su predstavili kao proizvod njihove nove opsesije džez acapella grupama, pa se “Moonlight“ bazira na semplu pesme “When I Fall in Love“ švedske acapella grupe The Real Group, dok “Where Angels Fear To Thread“ obrađuje acapella verziju pesme “Fools Rush In“ popularnog džez kvarteta The Four Freshmen.

Iako nema zvaničnih informacija o budućim izdanjima, braća su u jednoj Instagram objavi fanovima potvrdili da i dalje neće nastupati tokom 2018. godine, kako bi se fokusirali na snimanje trećeg albuma i sledeće godine vratili što veći i bolji.

Povezane teme: Disclosure
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels