DJ Kicks: Apparat
01. sep 2010. @ 08:14  |  vesti

DJ Kicks: Apparat

!K7

Nemački producent Sasha Ring poznatiji pod pseudonimom Apparat sledeći je u nizu koji će miksati kompilaciju „DJ Kicks“ za etiketu !K7. Do danas on je publici mnogo više poznat kao producent nego DJ , naročito nakon što je dobio priznanje sarađujući sa Ellen Allien i Modeselektor (kao Moderat). Kada se radi o njegovoj produkciji zvuk koji propagira pomalo je i melanholičan što će se i više nego odlično uklopiti u koncepciju „DJ Kicks“ kompilacije.

Pored svega toga on tvrdi: „ Pokušao sam malo da pobegnem od odabira muzike koja mi je svojstvena. Začinio sam stvari pomalo....nadam se da će ovo naići na dobar odziv kod ljudi koji vole moju muziku“. Za ovu kompilaciju on je odabrao numere od Patrice Baumel-a, Martyn-a i mnogo drugih producenata čiju muziku istovremeno smatra i slatkastom i misterioznom.

Nisam želeo da napravim miks za koji može da se kaže da je sve određeno namerno i sa nekim razlogom. Morao sam da radim određene stvari kako bih sebe motivisao" dodaje on. Puna tracklista još uvek nije objavljena, a koliko je za sada poznato kompilacija bi trebalo da izađe 26.oktobra.

Dok čekamo na novu kompilaciju podsetimo se kakav zvuk nam je Apparat do sada prezentovao:


Apparat - Arcadia (2009)
Povezane teme: DJ Kicks, Apparat, electronic, !K7
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels