Farel Vilijams podelio 24 sata sreće
24. nov 2013. @ 12:07  |  vesti

Farel Vilijams podelio 24 sata sreće

Farel Vilijams, ICONOCLAST i 'I am OTHER' Entertaiment objavio je danas video za pesmu Happy, kako zvanični spot, tako i prvi na svetu 24-časovni muzički video.

Video spot koji je režirao kreativni duo 'We Are From L.A.' u potpunosti je snimljen steadicam-om, a ekipa koja ga je radila 11 dana, hodala je svakodnevno 8 milja. Produkcija je rađena u Los Anđelesu, u spotu se pojavljuje više od 400 statista, uključujući i mnoge poznate ličnosti. Ovaj song pojavio se premijerno u animiranom filmu Despicable me 2.

Ovo je prvi na svetu 24-očasovni video. Gledaoci mogu posetiti 24hoursofhappy.com, gde se automatski uključuju u deo videa, po satu svog računara. Na početku svakog sata, Vilijams se pojavljuje tokom trajanja pesme što znači da ga možete videti 24 puta. Odmah posle svog performansa, 14 jedinstvenih likova igraju u naredna 4 minuta. Korisnici mogu da gledaju video u realnom vremenu, ili da preskoče do drugog doba dana i podele omiljene trenutke na fejsbuku i tviteru.


U animiranom filmu Despicable Me 2 , 'Happy' se čuje u ključnom trenutku priče, a želja Farela bila je da ponovo stvori taj osećaj sreće u svom spotu.

„Gru, koji je glavni lik više nije zločinac zaljubljuje se i oseća toliku radosti da bukvalno pleše ulicama“ rekao je Vilijams . "Ta vrsta sreće je tako zarazna da ne možete ništa drugo sem da se smejete“. Farel smatra da je ovo najbolja pesma koju je napravio do sada.

U snimku se pojavljuju i poznate ličnosti, dve zvezde filma, Steve Carell i Miranda Cosgrove, ali i jamie Foxx, Tyler The Creator i Earl Sweatshirt iz Odd Future, Jimmy Kimmel, Magic Johnson, Kelly Osbourne, Sérgio Mendes, Ana Ortiz, Issa Rae, Bevy Smith, kao i mnogi drugi.


Povezane teme: Farel Vilijams, despicable me
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels