Garbage najavili rad na novom albumu
08. apr 2013. @ 09:29  |  vesti

Garbage najavili rad na novom albumu

Članovi sastava Garbage objavili su kako tokom sledeće godine planiraju da izdaju novi album. Producent, a ujedno i bubnjar benda, Butch Vig, rekao je da ovoga puta neće dozvoliti da njihovi fanovi na nov material čekaju dugo kao što je to bio slučaj između albuma “Bleed Like Me” (2005.god) i prošlogodišnjeg “'Not Your Kind Of People”.

Mislim da želimo da idemo brže. Želeli bismo da naš album svetlost dana ugleda sledeće godine. Za sada smo dobili par ponuda za nastupe, ali želimo da uđemo u studio u junu i počnemo sa radom“ rekao je Vig u intervjuu za Billboard. On je još dodao: „Veoma smo uzbuđeni. Za sada još uvek nismo počeli ništa konkretno, ali svi imamo neke ideje za pesme. Imam nekoliko rifova i melodija koji mi se već duže vreme vrte po glavi. Ukoliko bismo na leto ušli u studio i završili sve do kraja godine, sledeće godine na proleće očekujte izlazak novog materijala.“


Garbage su snimili obradu numere „Because The Night” koju u originalu izvodi Patti Smith, a povod tome bio je ovogodišnji Record Store Day. Dvadesetog aprila u prodaji će se naći limitirana serija singla u samo 3000 primeraka, a dok se to ne desi uživajte i live izvođenju ove numere:


Povezane teme: Garbage, Because The Night
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels