Garbage se vraćaju sa novim albumom
17. sep 2011. @ 12:48  |  vesti

Garbage se vraćaju sa novim albumom

Još prošle godine su počele da kruže priče da Garbage rade na novom albumu, međutim ništa nije bilo zvanično potvrđeno. Međutim, sada su najavili veliki jesenji povratak na muzičku scenu. U oktobru ćemo imati mogućnost da čujemo novi singl, a izlazak albuma planiran je za sledeću godinu. Ovo će biti peti studijski album po redu, nakon „Bleed Like Me“ iz 2005. godine.

Pevačica Shirley Manson saopštila je da je bend već završio rad na prvoj pesmi. Na albumu će se naći 24 pesme, a neki od mogućih naslova su: „Alone“, „Animal“, „Lies, Lies, Lies“, „Sugar“, „Not Your Kind Of People“, „Felt“, „T.R.O.U.B.L.E“... Naziv albuma još uvek nije poznat, ali zanimljiva je informacija da je devojčica kojoj je Shirley kuma snimila prateće vokale za jednu pesmu.
O novim pesmama Shirley kaže: „ Biću iskrena i reći ću da mislim da trenutno radimo na najboljoj zbirci pesama u našoj karijeri. Nemojte očekivati nešto popularno, nešto što je sada u trendu, niti nešto revolucionarno i najnovije što ste do sada čuli. Novi album neće doneti zvuk decenije, ništa od toga ne očekujte. To će biti jedna dobra zbirka ideja, koje dolaze iz naših glava i koje predstavljaju ono što mi jesmo, govore odakle dolazimo i šta smo sve prošli, a to je originalnost koju niko ne može osporiti.“

Povezane teme: Garbage, alternative rock
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels