Hladno pivo i Partibrejkersi hedlajneri 14. NS Koncerta Godine
23. nov 2013. @ 12:08  |  vesti

Hladno pivo i Partibrejkersi hedlajneri 14. NS Koncerta Godine

Ovogodišnja manifestacija u Velikoj sali SPENS-a kojom se obeležavaju dve decenije od održavanja prvog Koncerta Godine na programu je u subotu 21. decembra sa početkom od 16 h. Novosadskoj publici će se ovoga puta predstaviti Hladno pivo, Partibrejkers, Električni orgazam, Eyesburn, Bjesovi, Six Pack, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni program, Brkovi i Feud.

Ulaznice po ceni od 1.000 i 1.200 dinara u prodaji su od ponedeljka, 18. novembra online preko Gigstixa, u svim Corner shopovima širom Srbije, prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, knjižari Bulevar Books, caffeu Machiatto Mercator i na blagajni Spens - a u Novom Sadu . Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.300 dinara.


U sklopu predstavljanja ovogodišnjeg događaja na zvaničnom Koncert Godine YouTube kanalu imate priliku da slušate i gledate skoro sve najznačajnije snimke sa starih koncerata (EKV, Rambo Amadeus, Direktori, Deca loših muzičara, Zabranjeno pušenje, Električni orgazam, Oružjem protivu otmičara, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi…), kao i veliki broj starih i od zaborava sačuvanih muzičkih spotova nekadašnje Ns plus produkcije (Ritam nereda , Džukele, Love Hunters, Obojeni Program, Boye, Goblini, Bjesovi, Kristali...).U arhivi su i kompletni snimci u visokoj rezoluciji nastupa svih izvođača sa prethodna tri Koncerta Godine - Pekinska patka , Dubioza Kolektiv , S.A.R,S., Lollobrigida, Orthodox Celts.
Povezane teme: Koncert godine, spens
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels