Intervju: Lea Dobričić
10. nov 2013. @ 22:00  |  intervju

Intervju: Lea Dobričić

Harizmatična mlada DJ zvezda će se nakon pobede na Burn Studios takmičenju i rezidenture na Ibici, vratiti i posle duže vremena van zemlje, stati pred domaću publiku sa svojim zaraznim mixom house i techno muzike.

Tom prilikom, uradili smo kratak intervju sa Leom...

Verovatno te ljudi još uvek pitaju za Burn Residency takmičenje, koliko ti je značila pobeda i šta ti je to donelo do sada?

Za početak, pobeda na Burn Residency takmičenju donela mi je nezaboravno leto koje sam provela na Ibizi, zatim nastupe sa najvećim imenima svetske elektronske scene, nova poznanstva, nova iskustva, a najviše od svega, donela mi je veliki pomak u karijeri.

Imala si izuzetno zauzetu letnju sezonu, koji ti je najdraži nastup do sada?

Tokom 5 meseci na ostrvu, stvarno sam radila na mnogim jako dobrim žurkama i nije lako odlučiti se za jedan najbolji gig. Ali eto ako baš moram, izdvojila bih nastup na Monegros Desert Festival-u zajedno sa Monegros after party-jem u Elrow clubu u Barseloni. Eto, ipak nisam mogla da se odlučim samo za jedan :))

Da li postoje, i u kolikoj meri, poteškoće, s obzirom na to da si jedna od retkih devojaka u svom poslu?

Mislim da devojke DJ-jevi danas i nisu tako retka pojava, a biti žensko u ovom poslu može da ima svojih prednosti ali i mana. Za sebe mogu da kažem da sam pre svega profesionalac, radim svoj posao najbolje što mogu, uvek dajem 200% sebe i apsolutno je nebitno to sto sam žensko.

Da li posle ovako uspešne sezone možemo da očekujemo i neki album?

Još uvek nemam u planu da započinjem album, mada dosta sam se muzički inspirisala na Ibizi, tako da se nikad ne zna.

Uz koje izvođače još nisi nastupala a imaš želju?

Jedan od mojih omiljenih Dj-jeva je Marco Carola. Sa njim još uvek nisam delila pult, a jako bih volela. Nadam se da ću u neko skorije vreme imati prilike.

Organizacija Happynovisad ove jeseni publici sprema još jednu žurku za pamćenje na kojoj će uz legendarnog Clarka i Leu Dobričić nastupiti i dobro poznata imena novosadske scene, Vladimir Aćić, Klaus, Lag i Dee Face.

Ulaznice po ceni od 690 dinara u pretprodaji mogu se kupiti putem sajta Gigstix.com kao i na svim Gigstix prodajnim mestima. Cena ulaznica na samom ulazu iznosiće 990 dinara.

Pridružite nam se i pratite nas na:

Facebook event

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels