Intervju: Marko Nastić
11. dec 2009. @ 16:25  |  intervju

Intervju: Marko Nastić

Marka Nastića ne treba posebno pretstavljati, svi koji iole prate elektronsku muziku (a i oni koji ne prate) znaju da je on najuspešniji DJ sa ovih prostora koji je kvalitet svog rada potvrdio u svetskim okvirima. Potpisao je veliki broj izdanja za strane i domaće izdavačke kuće, a sam je vlasnik tri domaće etikete elektronske muzike Recon Warriorns, Recon Light i Traffica. Povodom njegovog sutrašnjeg nastupa u klubu Amnesia u Novom Sadu napravili smo mali intervju, pa pročitajte šta Marko Nastić kaže ekskluzivno za naš sajt: 

- Da li više uživaš u studijskoj produkciji ili u live dj nastupima?
MN: Podjednako . Trenutno sam okupiran produkcijom u studiju ....nekako se uvek pred kraj godine osećam prezasićeno od putovanja pa trenutno baš uživam u studijskom radu.

- Sad kad su nam ukinute vize šta bi preporučio domaćim klaberima da obavezno posete u Evropi, koji festival, koji grad, koji klub?
MN:
U Berlinu je fenomenalna ponuda, naročito muzike koju ja slušam i puštam. Uh ... dalje ........ svakako Awakenings festival u Amsterdamu, Monegros Festival, a što se klubova tiče Florida 135 Fraga, Studio 80, Appolo aka Nitsa.

- Koliko dana godišnje provedeš na putu? Da li si se umorio od stalnih putovanja?
MN:
Ne mogu sada baš da dam precizno odgovor ali recimo da imam 120000 milja ove godine sa Lufthansom. Nije to baš lako .... jedva čekam januarski odmor :)

- Da li čitaš stripove?
MN:
Da. Volim da čitam Marti misteriju, Dylan Doga i Mister No-a.

- Da li čitaš muzičke časopise i koje?
MN:
Mixmag na primer, ali volim da pratim online sajtove tipa Resident Advisor.

- Kakvu muziku slušaš kod kuće, a da nije elektronska?
MN:
Akustičnu.

- Ko ti se najviše dopada od mlađih dj/producenata iz Srbije ili inostranstva i zbog čega?
MN:
En-Tropic .............. na primer zato što pravi dobru muziku.

- Koja ti je najdraža tetovaža? Da li si tetovaže radio kod nas ili u inostranstvu?
MN:
Sve su mi na svoj način zanimiljnive, uvek mi se najviše dopadaju poslednje jer su nove. Radio sam kod Slobe u Zarkovu , Urban Savage Tattoo.

- Pošto znamo da voziš snowboard, koju bi planinu/ski centar u kom si bio preporučio skijašima i snow borderima?
MN:
Svijda mi se Parnassos u Grckoj , kako mi je najbliže i najlakže za uskladiti, uglavnom idem na Kopaonik.

- Kada će izaći izdanje remiksa sa tvoju numeru "Floyd", gde se nalazi i remiks našeg Vladimira Aćića i kako ti se sviđa njegova produkcija?
MN:
Baš juče smo napravili novi projekat Vlada i ja zajedno, sviđa mi se njegova muzika, mada ja više preferiram tech-house u poslednje vreme; pored Vlade će se na izdanju naći josh par remixa od Wehbbe, Mladen Tomic-a, isto tako i moja verzija za 2010 godinu, a datum .... izdanja urednik Mr Milosavljevic "is in charge :)"

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels