Intervju: Mikro Klub logo
11. apr 2012. @ 21:00  |  intervju

Intervju: Mikro Klub logo

U jeku kampanje za novi Mikro Klub event, netom su počele da kruže fotke i video sa tajanstvenim četvrtastim objektom. Pojavio se na najrazličitijim lokacijama i iskoristio lepo vreme da pokaže svoje boje. Da bi razbili misteriju, pozvali smo ga da uradi intervju za HNS sajt.

Zdravo. Pojavio si se niotkud, odjednom svi pričaju o tebi i žele da se fotkaju sa tobom. Molimo te, predstavi se fanovima HNS Portala.

Eee ćao. Ja sam Mikro Klub logo, kockasta pojava koja je sinonim za dobar provod i lepšu stranu clubbinga.

Reci nam, šta je uopšte Mikro Klub?

Mikroklub - to je ideja koja pravi atmosferu igrajućih tela, nasmejanih lica i povezanih duša u malom. Sinergija moderne underground muzike, zabave, atmosfere i interakcije među ljudima. Clubbing koji nije ograničen prostorom i vremenom.

To je ona zona komfora koju zamislimo kada zatvorimo oči i koja nas asocira samo na pozitivne stvari, kada je u pitanju zabava.

Kako to misliš, nije ograničen prostorom?

Klabing ne čine klubovi, to su samo prazne zgrade - kutije od cigli. Mikro Klub je koncept koji je pokretan, koji se ne vezuje ni za jedan prostor ili mesto. Ideja je da svaki sledeći event bude na nekoj drugoj lokaciji, bilo da je to klub, bar, open air ili nečija gajba. Bitni su ljudi, ne lokacija.

Kako je uopšte nastao Mikro Klub?

Nastao je kao prostor za prezentovanje kvalitetne underground muzike i razmenu ideja. Ekipe koja se okupila oko Mikro Klub ideje, pokrenula je i emisiju na HNS Streamu, a normalan razvoj situacije je bio da pokrenemo i klupsko veče, u kojem će se te ideje sprovesti na delu pred publikom.

Neko voli muziku, neko fotografiju, neko dizajn, neko da đuska i svi ti ljudi su neizostavan deo Mikro Kluba.

Kakvu muziku možemo da očekujemo u Mikro Klubu?

Muzika je najrazličitija i možete uvek očekivati kvalitetan underground zvuk, najnoviju produkciju i neke stare "bengere". Kroz emisiju i klupske večeri prezentujemo house, deep, tech, nudisko, minimal, detroit, dubtechno... Sve je podređeno dobroj zabavi.

Mikro da li imaš još nešto da dodaš ili poručiš fanovima HNS portala?

Pozvao bi ih sve da posete Mikro Klub u subotu 14.04.2012., u ateljeu pre semafora levo. Biće super zvuk, ekipa i imaćemo jednu super akciju. Kako bi podržali remake u ledenoj dvorani, svi posetioci koji na ulazu kupe dve karte za Mikro Klub, dobijaju jednu free kartu za Techno Therapy 21.04.2012.

Vidimo se i pozz.

Mikro Klub - one is not enough!

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels