Intervju: Munk
24. dec 2012. @ 10:58  |  intervju

Intervju: Munk

Grupa prijatelja poznata u beogradskom noćnom životu i umetničkim krugovima, okupila se oko jednog sasvim svežeg i zaista uzbudljivog projekta jednostavno nazvanim - JTKT. Uzimajući najbolje sa internacionalne muzičke scene, kao i najbolje od savremene vizuelne i performing umetnosti, JTKT sprema seriju izvrsnih događaja koje je Beograd željan da otkrije. Predstavljajući listu pažljivo biranih izvođača, naš plan je da vam zavrtimo um i pretvorimo vašu viziju žurke u provod u visokoj definiciji.

Prva u nizu žurki, koja će biti održana 28. decembra u KC Gradu u Beogradu, ugostiće producenta iz Berlina - Munk, verovatno najpoznatijeg po svojoj numeri La Musica, ali i remiksima koje je radio za pesme izvođača poput Yeasayer, Etienne de Crecy , Ellen Alien, Riva Starr… Izjavio je kako je veoma uzbuđen zbog žurke i celog koncepta, a mi smo mu postavili nekoliko pitanja.

1. Predstavi se onima koji nisu upoznati sa tvojim radom, ako postoji neko. :) Ko je Munk?

Ime i prezime: Mathias Modica. Producent, DJ, osnivač Gomma lejbla. Napravio sam tri albuma kao Munk. Živim u Berlinu i Marseju.

2. Imaš veliki broj izdanja iza sebe, kada možemo očekivati sledeće?

Izlazi u maju 2013. To će biti spoj čudnog zvuka sa sporim fanki hausom, ispraćen vokalima dve devojke iz Njujorka koje žive u Berlinu.

3. Šta se dešava na tvojoj etiketi, Gomma?

Upravo smo objavili debi album disko producenta MOULLINEX. Odlično je prošlo, engleski magazin MIXMAG ga je proglasio albumom meseca, kao i neki drugi magazini, tako da smo zadovoljni. Takođe smo izdali debi album italijanskog spejs rok elektro benda Esperanza. Trebalo bi da poslušate, sjajan je.

4. Sa kojim umetnicima bi voleo da sarađuješ u budućnosti?

Sa Majklom Džeksonom… Ako odem u raj jednog dana…

5. I za kraj, imamo jedno standardno pitanje: Da li čitaš stripove? Koji je tvoj favorit? :)

Nisam specijalista za stripove… Ali uvek sam voleo Italijana Guido Crepax-a i njegove Valentina stripove.

Na prvoj u nizu JTKT žurki, koja če se održati 28. decembra u KC Gradu, publiku će zabavljati MUNK, Stevie Whisper JR i performerka Markiza de Sada.

Event


Povezane teme: JTKT, Munk, Gomma, kc grad, beograd
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels