Italoboyz pokreću sopstvenu etiketu
13. jun 2012. @ 08:13  |  vesti

Italoboyz pokreću sopstvenu etiketu

Članovi dvojca Italoboyz spremni su da konačno pokrenu sopstvenu etiketu pod nazivom Superfiction Recordings. Posednovanje sopstvene izdavačke kuća bio je san za Federica Marton-a i Marco-a Donato-a koji su do sada svoje materijale objavljivali za Get Physical, Mothership i Moon Harbour.

Posedovanje izdavačke kuće i mogućnost apsolutne kontrole nad sopstvenom muzikom je nešto što smo oduvek želeli i o čemu smo maštali “ kaže Donato. “Bilo je samo pitanje vremena , predpostavljam. Desilo se sada jer smo mislili da nismo bili spremni ranije , međutim, kada iz ove perspektive pogledamo na sve, svoj san smo mogli ostvariti puno ranije.”

Superfiction će sa radom početi kao platforma za klubska izdanja Italoboyz-a i njihovih muzičkih partnera poput Blind Minded-a . Obzirom da do sada još uvek nije utemeljeno ko će sve izdavati za ovaj label za sada poznata imena su : Mikael Stavostrand, Luna City Express i Two Armadillos. U susret sretnom početku u julu mesecu će biti priređena žurka u Basing House klubu u Londonu.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels