Jack White objavio prvi singl sa predstojećeg albuma
12. jan 2018. @ 19:09  |  vesti

Jack White objavio prvi singl sa predstojećeg albuma

Legendarni američki rok multiinstrumentalista Jack White objavio je novi singl „Connected by Love“ ispraćen atraktivnim video spotom. Pomenuti siingl će biti deo dugo očekivanog albuma „Boarding House Reach“. Video za pesmu „Connected by Love“ možete pogledati u nastavku.


Pored pesme „Connected by Love“ na singlu se našla još jedna kompozicija sa predstojećeg albuma, "Respect Commander" koja donosi sasvim drugačiju atmosferu od prve pesme. Na promo videu koji je White objavio pre nešto manje od mesec dana, jasno je da će na izdanju biti još varijacija i fuzije žanrova, što ovom muzičaru nije strano.

Osvežen novom postavom, koja svoje korene vuče iz hip-hop, r’n’b, soul i funk muzike, Jack White se ovog puta okrenuo akustičnoj gitari, sintisajezeru i naravno vokalima. Album je sniman Njujorku, Los Anđelesu i Nešvilu, a izvrši producent je niko drugi do Jack White. Datum objavljivanja albuma još uvek nije poznat, ali je poznato da će biti objavljen u sarandnji između White-ove izdavačke kuće Third Man Records i legendarne britanske kuće XL Recordings.

Povezane teme: Jack White
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
asd (neregistrovan) @ 07. feb 2018. 12:30 #1
asd
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels