Jazz i arkadne video igre - novi singl Kamasi Washingtona
04. jun 2018. @ 13:01  |  vesti

Jazz i arkadne video igre - novi singl Kamasi Washingtona

Jedan od najaktivnijih jazz muzičara današnjice, saksofonista i producent Kamasi Washington, objavio je još jedan sa singl sa svog predstojećeg album „Heaven and Earth“. Ovog puta je u pitanju pesma „Street Fighter Mas“ koju možete preslušati u plejeru ispod.


Kao mali sam dosta igrao Street Fighter i bio poprilično dobar u njemu. Pesma je nastala iz šale da ću nekad imati svoju pesmu koja će se puštati kada dođem da igram Street Fighter, kao što bokseri imaju svoje himne“ kroz smeh je izjavio Kamasi Washington.

Album „Heaven & Earth“ biće objavljen 22. juna za izdavačku kuću Young Turks. Izdanje je u celosti komponovao, aranžirao i napisao Kamasi Washington uz pomoć svog benda The Next Step, kao i jazz kolektiva The West Coast Get Down. Albumu su doprineli i Freddie Hubbard, Thundercat, Terrace Martin, Ronald Bruner, Jr., Cameron Graves, Brandon Coleman, Miles Mosley, Patrice Quinn, Tony Austin i mnogi drugi.

Kamasi Washington je dospeo u žižu muzičke javnosti objavljivanjem svog prvog albuma „The Epic“, a po potpisivanju ugovora sa izdavačkom kućom Beggars Group dospeo je u sam vrh ove etikete. Učestvovao je na projektu Everything Is Recorded, i gostovao na izdanjima eminentnih izvođača kao što su Ibeyi i Run The Jewels.

Povezane teme: jazz, Kamasi Washington
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels