Lily Allen objavila novu pesmu i spot
17. nov 2013. @ 12:32  |  vesti

Lily Allen objavila novu pesmu i spot

Fanovi su dugo čekali na novu pemsu Lily Allen, ali ona je konačno tu. „Hard Out Here" je njen prvi singl nakon 2009. godine, a pevačica je nedavno uradila i obradu pesme „Somewhere Only We Know“ koju u originalu izvodi britanski sastav Keane.

Za pesmu je snimljen i spot, koji možete pogledati na krjau testa. Ono što Lily Allen izdvaja od drugih sličnih pevačiva je, pored njene specifične boje glasa, njeno poigravanje (ili bolje da kažemo ruganje) sa nekim stvarima. Ceo spot je kritika moderne pop kulture, koja ženu posmatra kroz strogo seksualnu prizmu, ali ono na šta je pevačica direktno aludirala je popularan spot za pesmu „Blured Lines“. Naime, u popularnom spotu, jedna od igračica igra ispred natpisa „Robin Thicke has a big dick“, a Lily Alen koristi tu scenu u svom spotu, samo što je natpis drugačiji – „Lily Allen has a baggy pussy“.


Fanovi se nadaju da je ovaj singl najava novog albuma i da ćemo slušati još njenih novih pesama u 2014. godini. Pevačica je početkom ove godine najavila feminističke vibracije na sledećem albumu, a to savršena najvaljuje i rečenica na početku nove pesme: „I don't need to shake my ass for you because I've got a brain“.

Povezane teme: Lily Allen
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels