M.I.A. izdaje autobiografiju
22. mar 2012. @ 13:36  |  vesti

M.I.A. izdaje autobiografiju

Krajem godine, tačnije u oktobru, britanska pevačia M.I.A. objaviće svoju autobiografiju. Prema objavama izdavača Rizzoli, knjiga će imati 192 stranice, na kojima će se naći dosta zanimljivog sadržaja: preko 300 fotografija, kao i mnogobrojni do sada neobjavljeni intervjui.

Na muzičkom planu takođe ima noviteta. Osim što planira novi album, M.I.A. je prošlog meseca objavila spot za pesmu „Bad Girls“. Još uvek neimenovan LP biće pevačicin četvrti studijski album, naslednik albuma „Maya“ iz 2010. godine. To će biti prvo izdanje za njenu sopstvenu etiketu Mercury Records, koju je osnovala nakon isteka ugovora u izdavačkoj kući XL Recording.

M.I.A je nedavno bila u žiži javnosti, nakon što je na svom Twitter profilu napala novinara CNN-a da ju je u svom dokumentarnom filmu o Šri Lanki ( odakle je pevačica poreklom ) povezao sa terorističkom grupom koja deluje u tim krajevima. Pevačica mu je takođe poručila da dobro pogleda dokumentarni film o kojem je reč.
Pored toga što se bavi muzikom, M.I.A je vrlo svestrana i ostvarena i u drugim umetničkim poljima, posebno na području vizuelnih umetnosti. Iza sebe ima tri studijska albuma i četvrti na pomolu, a muzika joj je često prožeta humorom, ali i politikom.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels