Mike Skinner i Rob Harvey najavljuju prvi zajednički album
03. sep 2012. @ 08:21  |  vesti

Mike Skinner i Rob Harvey najavljuju prvi zajednički album

Bivši frontmen benda The Streets, Mike Skinner i Rob Harvey bivši pevač grupe The Music objavili su sve detalje o prvom albumu zajedničkog projekta The D.O.T.

LP na kojem će se naći 11 numera nosiće naslov 'And That' i u prodaji će se naći 22. oktobra. Na albumu će se naći i pesme koje su snimljene u saradnji sa Claire Maguire ('You Never Asked') i Danny Brown-om 'And A Hero' koja otvara album.

Rob Harvey je nedavno za magazin NME izjavio da je dvojac snimio preko 60 pesama u toku rada na albumu. "Oboica smo u bendovima preko 10 godina. Mike je očigledno bio veoma uspešan u tome, a i ja sam osetio delić uspeha sa momcima iz benda The Music, ali jednostavno bilo je dosadno iznova raditi iste stvari, pa smo hteli da radimo nešto drugačije“ objasnio je Rob.

Mike i Rob su već objavili veliki broj pesama na zvaničnom sajtu projekta The-dot.net, a na većini objavljenih numera glavni vokal je Harvey. Bend očekuje i velika turneja po Velikoj Britaniji koju će otvoriti koncertom u Londonu 15. oktobra.


'Goes Off' jedna od numera objavljenih na The-dot.net


Tracklisting albuma 'And That':

'And A Hero'

'You Never Asked' (featuring Clare Maguire and Danny Brown)

'Goes Off'

'Weapon Of Choice'

'Shut Up And Keep Talking'

'Like You Used To'

'What You Livin' For'

'Right Side Of Madness'

'Strong Skunk'

'Colours That Don't Exist'

'Where Did I Go'


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels