Mila Jovović u oktobru izdaje novi album
03. okt 2012. @ 08:09  |  vesti

Mila Jovović u oktobru izdaje novi album

Glumica Mila Jovović koja u muzičkoj karijeri iza sebe već ima dva albuma, na svom twitter nalogu objavila da se nada da će njen novi album izaći u toku oktobra.

Milin novi album zvaće se 'Sweeter Than Madness', a na njemu je radila sa producentom Chris Brenner-om, dok je bas svirao njen bivši dečko Stuart Zender koji je jedan od osnivača benda Jamiroquai.


Komentarišući svoje predhodne muzičke poduhvate među kojima su kontroverzni albumi "The Divine Comedy" iz 1994. i "The People Tree Sessions" iz 1998. godine, popularna glumica je rekla: "Moja izdavačka kuća nije znala šta da radi sa devojčicom od 16 godina koja peva folk i svira akustičnu gitaru. Smatrali su da bi bolje bilo da snimim nešto što je više u dens ili pop fazonu, ali ja to nisam htela. Odlučila sam da pesme fanovima poklanjam na mom sajtu MillaJ.com."

Glumica koja trenutno promoviše poslednji nastavak sage "Resident Evil", ranije ove godine izbacila je za sada jedini singl sa predstojećeg albuma, numeru "Electric Sky" za koju je snimljen spot koji je trebalo da bude premijerno prikazan 1. avgusta. Zvanični video za Milin novi singl nažalost još nismo bili u prilici da vidimo, ali numeru možete poslušati ispod.



Milla Jovovich - Electric Sky
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
Viv (neregistrovan) @ 06. okt 2012. 06:31 #1
Kaže se Chrisom Brennerom.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels