Muse objavili dubstep numeru 'Unsustainable'
14. avg 2012. @ 08:34  |  vesti

Muse objavili dubstep numeru 'Unsustainable'

Bend Muse po drugi put nam je omogućio da čujemo kako će njihov novi album 'The 2nd Law' zvučati objavivši pesmu 'Unsustainable'. Veći deo ove numere imali smo prilike da čujemo kada je bend objavio zvanični trailer albuma, a oko nje se diglo mnogo prašine jer značajno otskače od zvuka na kakav smo navikli od Muse-a, budući da je inspirisana dubstep-om.

O šestom studijskom albumu benda do sada smo saznali dosta. Nedavno je otkriven artwork koji će krastit omot albuma, a sada možemo zaključiti da će materijal na 'The 2nd Law' biti prilično raznovrsan pošto se 'Unsustainable' potpuno razlikuje od prvog singla 'Survival' koji su Matthew, Christopher i Dominic snimili za olimpijske igre u Londonu.

Numera 'Unsustainable' 9. avgusta postala je dostupna ljubiteljima benda koji su unapred naručili album, a nadugo nakon toga pojavila se na internetu. Ova pesma ipak neće biti zvaničan drugi singl novog albuma, jer će umesto nje to mesto pripasti singlu 'Madness' koji izlazi 20. avgusta.


Muse -
Unsustainable

'The 2nd Law', čiji je izlazak najavljen za 1. oktobar u Velikoj Britaniji i 2. oktobar u Americi, naslednik je albuma 'The Resistance' iz 2009, sniman je u Londonu, a na njemu će se naći ukupno 13 pesama.


Tracklisting albuma 'The 2nd Law':

'Supremacy'

'Madness'

'Panic Station'

'Prelude'

'Survival'

'Follow Me'

'Animals'

'Explorers'

'Big Freeze'

'Save Me'

'Liquid State'

'The 2nd Law: Unsustainable'

'The 2nd Law: Isolated System'


FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
kicca @ 14. avg 2012. 11:23 #1
DuPstep rocks!
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels