Najsmešniji i najgluplji razlozi zbog kojih su prekidani koncerti
26. jan 2015. @ 14:37  |  vesti

Najsmešniji i najgluplji razlozi zbog kojih su prekidani koncerti

Nadamo se da nikada niste prisustvovali koncertu koji je neplanski prekinut, jer je takva situacija neopisivo frustrirajuća. Ponekada dođe do tehničkih komplikacija zbog kojih se koncert prekida, ali ponekad super zvezde iz totalno bezveznih razloga prekidaju svoj nastup. Prenosimo vam najsmešnije, ali i najgluplje situacije zbog kojih su koncerti prekidani.

1. Mogli ste da pretpostavite da će se Morissey naći na ovoj listi. Znate kako je on strasveni i radikalni vegetarijanac? Jednom prilikom je prekinuo svoj koncert zato što je osetio miris roštilja i to rečima: “Osetim miris sprženog mesa. I nadam se da je u pitanju ljudsko meso”. Zatim je nepovrato napustio binu.

2. Kings Of Leon su 2010. godine bili prisiljeni da prekinu koncert zbog toga što su ih golubovi neumorno “bombardovali” izmetom. Oni su se izvinili fanovima i objasnili: “Morali smo da prekinemo, golubovi su se olakšavali u Jaredova usta i bilo je previše nehigijenski nastaviti”.

3. Kanye West je poznat po tome što svoje nastupe prekida kako bi se publici žalio o tome kako su on i njegova supruga progonjeni selebritiji. Međutim, u septemrbu 2014. je na momenat prekinuo koncert kako bi se žalio na dvoje ljudi iz publike zašto što ne đuskaju. Ispostavilo se da su obe osobe bile invalidi.

4. Azealia Banks je izgleda pobednica u kategoriji prekida koncerata. On je tokom turneje u 2013. godini održala jedan koncert od 25 minuta, jedan od 15 minuta, jedan od 90 sekundi i na jednom zakazanom se nije ni pojavila. Doduše, koncert od 90 sekundi je trajao toliko zato što ju je neko iz publike gađao punom limenkom piva.

5. Fini momci The Killersi su takođe na ovoj listi. 2012. godine na koncertu u Manchesteru pevač Brandon se žalio da ga boli grlo,nakon što se namučio da otpeva četiri pesme. Zatim je objavio da ide da pije lekoviti kineski čaj i koncert je bio prekinut.

6. Na poslednjem koncertu The Doorsa sa Jimom Morrisonom pijani frontmen je zaboravio reči pesme i besan razbio mikrofon u paramparčad i time završio koncert i odšetao sa bine poslednji put.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels