Nakon četiri godine, The Chemical Brothers predstavljaju novi album "No Geography"
12. apr 2019. @ 18:48  |  vesti

Nakon četiri godine, The Chemical Brothers predstavljaju novi album "No Geography"

Deveti studijski album The Chemical Brothers pod nazivom „No Geography“ objavljen je danas od strane Virgin EMI. Na njemu se nalaze i hit singlovi „Free Yourself“, „MAH“, „Got To Keep On“ i „We’ve Got To Try“.

„No Geography“ naslanja se na prethodno studijsko izdanje dua iz 2015. godine koje nosi naziv „Born In The Echoes”, nominovanog za Grammy nagradu, ujedno i šesti njihov album koji je zauzeo prvo mesto na plejlistama u Ujedinjenom Kraljevstvu.

„Tokom snimanja, sagradili su takoreći “studio u studiju”, u kome su sakupili svu svoju ranije korišćenu analognu opremu, koja datira iz devedesetih godina. Ideja je bila da samom muzikom probude deo stare inspiracije, a zatim je prilagode za 2019. godinu modernom tehnologijom većeg studija. To je upravo ono kako „No Geography“ zvuči“, ocenio je The Guardian.

Kako je ranije najavljeno, novi album biće ispraćen njihovim fenomenalnim, duboko psihodeličnim nastupima uživo, te će The Chemical Brothers koncerte održati u Evropi, Americi i Aziji.

Izdanje „No Geography“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play – https://umrs.lnk.to/TheChemicalBrothersNOGEOGRAPHY

Povezane teme: Chemical Brothers
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels