Nick Cave & The Bad Seeds - preslušajte ’Give Us A Kiss’
11. sep 2014. @ 15:52  |  vesti

Nick Cave & The Bad Seeds - preslušajte ’Give Us A Kiss’

Dokumentarni film ’20 000 Days On Earth’ čiju režiju potpisuju Iain Forsyth i Jane Pollard i čija tema je autor, pevač, pisac i muzičar Nick Cave uskoro će se pojaviti u bioskopima. Pesma ’Give Us A Kiss’ naći će se u ovom dokumentarnom ostvarenju.
O najnovijem dokumentarnom filmu koji će predstaviti njegov, i rad njegove grupe Bad Seeds, Nick Cave za časopis Shortlist kaže: ’Ideja da se snimi dokumentarni film o meni i o mojoj priči - to me uopšte nije zanimalo. Do sada je objavljeno toliko loših rock'n'roll dokumentarnih filmova, i sve što su uspeli je da demistifikuju i ocrne osobe o kojima se radi. Postoji jedan pokušaj da se zađe 'iza maske' i da se slavne osobe predstave kao obični ljudi, kao da su oni kao i svi drugi. Ali, to jednostavno nije tačno. Ako ste slavna osoba, vi ste stalno pred očima javnosti, i niste kao i svi drugi ljudi. Na jednom nivou, vi ste osuđeni na takav život. I onda sam rekao, hajde da pronađemo zanimljiviji način da napravimo taj film'.

Film ’20,000 Days On Earth’, dolazi u bioskope u Velikoj Britaniji 19. septembra, režiju potpisuju Iain Forsyth i Jane Pollard, a upravo je najavljen pesmom ’Give Us A Kiss’ koju možete preslušati u natavku:


Nick Cave & The Bad Seeds će premijeru filma najaviti koncertom zakazanim za 17. septembar u londonskoj dvorani Barbican.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels