Novi animirani spot benda Parquet Courts
23. feb 2018. @ 16:58  |  vesti

Novi animirani spot benda Parquet Courts

Američki indie rock bend Parquet Courts objavio je novi singl „Almost Had To Start A Fight / In And Out Of Patience“ koji je ispraćen animiranim video spotom koji možete pogledati u nastavku.

Singl „Almost Had To Start A Fight / In And Out Of Patience“ naći će se na predstojećem studijskom albumu „Wide Awake!“ koji će biti objavljen 18. maja za izdavačku kuću Rough Trade Records. Album „Wide Awake!“ biće sedmo studijsko izdanje benda Parquet Courts i predstavlja blagi zaokret u karijeri ovog benda.

Za osveženi zvuk benda delom je zaslužan i proslavljeni producent Brian Burton poznatiji kao Danger Mouse sa kojim je bend ovom prilikom sarađivao.

„Srž svakog Parquet Records albuma je ta da mora da postoji promena na bolje a najbolji način da se to postigne je iskorak iz sigurne zone“ izjavio je frontmen A. Savage i pritom dodao: „Lično mi se svidela ideja gde ja pišem album zasnovan na fanku i panku, a Danger Mouse je pop producent koji je producirao neke jako ispolirane albume. Svidelo mi se to što nema smisla.“

U vreme objavljivanja albuma bend Parquet Courts biće uveliko na američko-evropskoj turneji na kojoj će premijerno promovisati neke od novih pesama.

Povezane teme: Parquet Courts, indie rock
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels