'Pevam reči pesme pogrešno već 25 godina'
07. apr 2014. @ 08:24  |  vesti

'Pevam reči pesme pogrešno već 25 godina'

ROBERT SMITH, THE CURE

The Cure predvođeni harizmatičnim Robertom Smithom nastupili su na povratničkom koncertu u londonskom Albert Hallu. Nastup kultnog britanskog benda trajao je tri sata, a izvedeno je čak 45 pesama.Koncert je održan u humanitarne svrhe, a cilj je bio prikupljanje novca za organizaciju koja pomaže mladima obolelima od raka.

The Cure su započeli nastup pesmom 'A Night Like This', a potom su odsvirali 'Stop Dead', 'Push', 'In Between Days', 'Lovesong', pa čak i '2 Late', pesmu s B strane albuma iz 1989. godine, na kojem je objavljen i hit 'Lovesong'.

'Tu pesmu pevam kod kuće. To je jedna od retkih pesama koje pevam sam sebi dok radim nešto i tek sam pre nekoliko dana shvatio da pevam pogrešno reči već 25 godina', otkrio je publici pevač Robert Smith o toj pesmi koju inače ne izvode na koncertima.

Kako je ranije objavljeno, šest godina nakon povratničkog albuma '4:13 Dream' The Cure objavljuju novi album nazvan '4:14 Scream'.

Uz taj album, ikone 'goth rocka' osamdesetih, objaviće i DVD izdanja s nizom koncertnih zapisa.

U drugoj polovini godine bend odlazi na turneju, prvu veliku nakon 2011-e, kada su izvodili stare albume u celosti na nekoliko odabranih lokacija.

Ko zna možda ih ove godine, konačno vidimo na Exitu.


Povezane teme: The Cure
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels