Poslednji koncert LCD Soundsystema uskoro u petodelnom box-setu
08. mar 2014. @ 11:41  |  vesti

Poslednji koncert LCD Soundsystema uskoro u petodelnom box-setu

Nakon što su završili zajedničku karijeru, LCD Soundsystem objavljuju izdanja za sećanje na ovaj indie-dance bend. Posle filma o razilaženju benda „Shut Up And Play the Hits“, ovaj sastav će izdati i petodelni set sa snimkom sa poslednjeg koncerta održanog na Madison Square Gardenu u aprilu 2011. godine. Set će nositi naziv The Long Goodbye: LCD Soundsystem Live at Madison Square Garden, prenosi NME.

Box-set izlazi 19. aprila, na na etiketi Record Store Day. Sadrži gotovo četiri sata materijala koji je producirao i miksao frontmen James Murphy, a koji još jednom uzdiže ovaj bend iz mrtvih.Materijal sa oproštajnog koncerta već je dokumentovan u navedenom filmu izdatom 2012. godine.Murphy je istakao razlike između snimaka koncerta na filmu i snimka na albumu: „Miksao sam album znatno drugačije nego film koji je napravljen više kako bi se gledao, dok je album za slušanje. Film je miksan digitalno jer ga je bilo potrebno prilagoditi četvorosatnom gledanju u bioskopu, dok sam album obradio analogno, kako to inače radim.“

Album sadrži izvedbe 28 numera, a jedna od njih, North American Scum, u posebnijoj je izvedbi, s obzirom da su se tokom nje bendu pridružili članovi benda Arcade Fire.U nastavku pogledajte spisak pesama sa predstojećeg izdanja :

Dance Yrself Clean
Drunk Girls
I Can Change
Time to Get Away
Get Innocuous!
Daft Punk Is Playing at My House
Too Much Love
All My Friends
Tired / Heart of the Sunrise
45:33 Intro
You Can't Hide (Shame On You)
Sound of Silver
Out In Space
Ships Talking
Freak Out / Starry Eyes
Us v Them
North American Scum
Bye Bye Bayou
You Wanted a Hit
Tribulations
Movement
Yeah
Someone Great
Losing My Edge
Home
All I Want
Jump Into the Fire
New York, I Love You But You're Bringing Me Down
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels