Poslušajte novu pesmu sastava Arcade Fire
09. okt 2012. @ 10:45  |  vesti

Poslušajte novu pesmu sastava Arcade Fire

Nova pesma sastaa Arcade Fire je nedavno "procurela" na internet. U pitanju je pesma "Crucified Again", koju možete poslušati na kraju. Bend je ovu pesmu prvi put izvodio uživo još početkom ove godine, ali tek sada prilikom drugog javnog izvođenja u Njujorku pesma je dospela na internet.

U julu ove godine bend je preko svog Twitter profila nagovestio da će možda biti novog izdanja sledeće godine. Međutim, na YouTube nalogu preko koga možete poslušati novu pesmu, stoji obaveštenje: Novi Arcade Fire album stiže sledeće godine, potvrđeno je od strane Mercury Recordsa.

Što se tiče ostaih noviteta, Arcade Fire su ranije ove godine takođe postavili još jednu novu pesmu na internet. To je pesma "Abraham's Daughter", koja je bila deo soundtracka za film "Hunger Games", a možete je poslušati ovde.

Arcade Fire su poslednji album izdali 2010. godine. Izdanje je bilo vrlo uspešno, propraćeno brojinim muzičkim nagradama U okviru promovisanja ovog albuma, imali smo zadovoljstvo da ih slušamo na Exit festivalu. Nadamo se da će ovaj novi album biti bar jednako uspešan kao prethodni.

Povezane teme: Arcade Fire, indie rock
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels