Povratnički album sastava Soundgarden stiže u novembru
25. avg 2012. @ 10:20  |  vesti

Povratnički album sastava Soundgarden stiže u novembru

Ukoliko ste se uželeli novih pesama grupe Soundgarden, evo prave vesti za vas. Naime, članovi ovog američkog sastava potvrdili su da njihov dugo očekivani, povratnički album stiže u novembru.
Na novom albumu bend radi već dve godine. To je prvo izdanje nakon njihovog ponovnog okupljanja 2010. godine. Bend se razišao 1996. godine, nakon čega se frontmen Chris Cornell posvetio solo karijeri.
Govoreći o novom albumu, gitarista benda Kim Thayil, rekao je da se još uvek ne zna naziv novog izdanja, ali da može da kaže da će album biti pomalo čudan: „Album potvrđuje da smo i dalje rock, heavy i pomalo čudni.“ On je takođe rekao da je tačan datum izdavanja albuma 12. novembar.

Pre nekoliko meseci, Soundgargen su predstavili svoju prvu pesmu nakon dugogodišnje pauze. To je singl Live To Rise, koji je bio soundtrack za film The Avengers.
Sondgarden su svoju najveću slavu dostigli tokom devdestih godina, sredinom kojih su se i razišli. Prethodni album Down On The Upside izdat je 1996. godine. U ranijim izjavama u vezi novog albumu, Chris Cornell je najavio da če bend samo nastaviti tamo gde je stao.

Povezane teme: Soundgarden, rock, grunge
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels