Preminuo Lemmy Kilmister
29. dec 2015. @ 10:43  |  vesti

Preminuo Lemmy Kilmister

Lemmy Kilmister, frontmen Motorheada i čovek koji je doslovno do poslednjeg daha svirao i živeo rock'n'roll, preminuo je u 70. godini, ubrzo nakon što mu je dijagnostikovan rak.

Lemmy je poslednjih nekoliko godina imao dosta problema sa zdravljem, što je bio razlog otkazivanja nekoliko koncerata u prthodnom periodu.

Lemmy je u poslednjih nekoliko godina imao dosta problema sa zdravljem, što je bio razlog otkazivanja nekoliko koncerata u prthodnom periodu. U septembru je bend bio primoran da prekine koncert u Teksasu nakon tri odsvirane pesme, jer se Lemmy loše osećao i nije mogao da nastavi dalje. Pre nego što je napustio binu iskreno se izvinio svim fanovima "vi ste jedna od najboljih publika u Americi i voleo bih da mogu da sviram za vas, ali ne mogu... Drugi put, ok?"

U intervjuu koji je letos dao Guardianu, rekao je da su mu noge sj**ne, zbog čega je primoran da koristi štap, ali je rekao da je "neuništiv" i da će Motorhead svirati dokle god on može da napravi nekoliko koraka od zadnjeg do prednjeg dela bine bez štapa. U tom intervjuu je takođe rekao kako se prebacio sa Jack Danielsa i kole (što je u nekom momentu konzumirao svakodnevno) na đus vodku.

Predstojećeg januara bilo je planirano da Motorhead krenu na turneju povodom promocije albuma "Black Magic", koji je izašao u avgustu ove godine.

U novembru je preminuo i originalni bubnjar Motorheada, Philty Animal Taylor.


Mi smo Lemmyja i ekipu slušali baš ove godine na Exitu i slobodno se podsetite kako nam je tamo bilo.
Povezane teme: Motorhead, Lemmy Kilmister
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
Toni (neregistrovan) @ 31. dec 2015. 09:33 #1
RIP Lemmy!
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels