Pronađena neobjavljena pesma Daft Punk-a
12. avg 2011. @ 11:15  |  vesti

Pronađena neobjavljena pesma Daft Punk-a

Soma Records

Da li ste ikada pomislili da će vas muzika Daft Punk-a vratiti u prošlost? Ovaj francuski duo, koji je specifičan po svojim futurističkim elementima, sada će vas na momenat ipak vratiti u prošlost, tačnije u 1994. godinu, vreme kada je za ovaj bend sve počelo.
Poznata škotska izdavačka kuća Soma Records je među svojim arhivama pronašla traku na kojoj je pisalo samo “Daft Drive”. Kasnije se ispostavilo da je u pitanju snimak Daft Punk-a iz 1994. godine, koji je bend poslao ovoj izdavačkoj kući kao svoj demo. Kako objašnjava ova izdavačka kuća, pesma je prvobitno bila poslata uz Rollin’ and Scratchin, ali su predstavnici Soma Records-a ipak zamolili članove grupe da urade pesmu Da Funk da prati Rollin’ and Scratchin’ i Drive je ostavljena za kasnije. Međutim, kako su se stvari odvijale, otkrivena je tek sada.

Pesma će biti objavljena na retrospektivnoj kompilaciji “Soma Records:20 years”. U pitanju je trostuki CD album, a pesma Daft Punk-a će se naći na prvom, koji simbolično nosi naziv Soma Classics. Spisak svih pesama možete pogledati ovde.
Naravno, Daft Punk je za ovu priliku pesmu “osvežio” i naknadno obradio. Ukoliko želite da poslušate delove nekih pesama koje će se naći na kompilaciji, možete to učiniti ovde.

Povezane teme: Daft Punk, Soma Records, house
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels