RHCP najavili 18 novih pesama
20. jun 2012. @ 10:01  |  vesti

RHCP najavili 18 novih pesama

Polako se spušta prašina koju je kalifornijski sastav RHCP podigao poslednjim albumom I’m with You. Nekima se svideo, a neki su očekivali više. Sada je ekipa iz benda rešila da „otvori sve karte“ i da objavi sav materijal koji je snimljen za taj album, ali tada nije objavljen.

U narednih 6 meseci, bend će objaviti ukupno 18 novih, do sada neobjavljenih pesama, koje su snimljne u isto vreme kada i materijal za poslednji album. Pesme će biti izdate na vinilu, ali biće dostupne i digitalno preko downloada.
„Pronalaženje pesama koje žele da se priključe onima sa albuma nije bio ni malo lak zadatak“, rekao je gitarista benda Josh Klinghoffer. „Neke pesme zahtevaju mnogo više pažnje od ostalih. Neke se dobro uklapaju sa ostalim, dok na neke treba obratiti posebnu pažnju. Evo pesama koje žele da se upare sa nekim već objavljenim. Obratite pažnju na njih, svaka od je deo nečega.“

Prvi vinil biće objavljen 14. avgusta i imaće pesmu Strange Man na A strani, a pesmu Long Progression na B strani. Evo kako će hronološki izgledati objavljivanje novih pesama:

1. Magpies i Victorian Machinery- 11. septembar 2012.
2. Never Is A Long Time i Love Of Your Life- 2. oktobar 2012.

Za ostale se zna samo datum objavljivanja: 6. novembar, 4. decembar, 18. decembar 2012. godine, dok će poslednja dva para pesama biti objavljena početkom 2013. godine.

Prisetite se velikog hita sa albuma I’m with You.

Povezane teme: RHCP, alternative rock
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels